29.4.2010

Toukkis tokoilee ja Gimma löysäilee


Toukkiksen tokot on nyt keskiviikkoisin (vielä yhden kerran siis). Nyt paikka oli vaihtunut, mutta se ei näyttänyt vaikuttavan Toukkiseen. Edes skeittarialueen pauke ei häirinnyt! Tosin eihän Toukolla ole koskaan ollut ongelmia laukauksien kanssa vaan sen yleisen jännittämisen kanssa. Kyllä siitä nyttekin huomasi, että selkä meni hilseelle, mutta muuten meni hienosti. Ehkäpä jopa hienommin kuin hallissa, ehkä Toukkista tilantuntu helpotti vaikka oltiinhan me ryhmänä aika lähekkäin kentälläkin. Toukkiksen kanssa otettiin seuraamisen liikkeellelähtöjä. Toukkis edelleen tiputtaa herkästi kontaktin ja olen yrittänyt sitä vahvistaa ihan vaan liikuttamalla vasenta jalkaa ja palkkaamalla jos kontakti säilyy. Tätä tarvitsee tehdä vielä runsaasti. Tein myös vähän pidempää pätkää, jossa kontakti pääsi tippumaan, mutta palkkasin aina kun otti sen uudestaan. Saas nähdä minkä näköinen seuraaminen tuolla tulee olemaan, mutta ei sillä niin väliä kun Toukkis on minun hömppäkoira. Kokeiltiin myös kaukoja ja VAU..Toukkis on niissä ihan superhyvä! Adhd-Toukkiksesta tuntuu kaikki liikkeet, missä on toimintaa yyberkivoilta. Tosin se näkyi hypyssä (minkä opetin sille vasta tällä viikolla..). Hypyn takana on tosi vaikea seistä paikoillaan ja seisomista täytyykin hiljaksiin lähteä pidempään. Myös seisominen liikkeestä on vaikea liike (yllätys). Paikallamakuuta otettin vähän ja ne meni osaksi puilleen osa onnistui. Ei saisi harpata liian suuria askelia.. Luoksetuloissa Toukkis oli haka. Vaikka tehtiin niin, että puolen ryhmän koirat päästettiin vapaaksi (apuohjaajat piti koiria sillä aikaa kun kävelimme matkan päähän) niin Toukkis tuli kovaa vauhtia mamman luo! Tosin Toukkista (kuten Gimmaakaan) ei ole kop kop juurikaan täytynyt kalastella vaan olen oppinut tekemään niille luoksetulosta kivan jutun. Toivottavasti tämä säilyy tälläisena, tosin Gimman kanssa on pitänyt tehdä selväksi rajoja kovemmin (jahtaaminen) ja Toukkis taas elää pellossa kun sen pitäisikin ottaa enemmän etäisyyttä.


Gimman juoksu alkaa olemaan loppu, joten nyt ulkona vedetään rallia olan takaa. Lisäksi sain hyviä uutisia, me pääsemme Gimman kanssa tokossa takaisin kisaavien ryhmään! Reenit alkaa ensi keskiviikkona (jolloin en välttämättä pääse mukaan, höh).


 


Varma kevään merkki; Gimmalla kuolaa joka puolella. Toukkis nauttiin kun pääsee vetämään Gimman kaulanahasta!



 


Osataan me olla nätistikin! Huomaa..meillähän koirat ei mene sohvalle...miksi sohva on sitten suojattu Gimman juoksujen ajaksi..?



 


Vielä näkyy vähän lunta.



 


Lopuksi isännän lähettämä multsarikuva... Toukkis innokkaana apulaisena valmiina puutarhahommiin! Toukkis on maailman suloisin ukkeli..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti