12.10.2011

Onneksi ei muutakuin ärsytä ja aivan älyttömästi..

Maanantaina aksat. Lisään radan kun saan sen sähköpostiini. Minä osasin ohjata tutuilla ja turvallisilla ohjauksilla, joten meno oli kivaa. :) Vähän kokeiltiin muutamassa kohdassa muitakin ohjauksia, välillä onnistui, välillä ei. Se tuli huomattua, että takaakiertoa Gimma ei osaa kaukaa vaan ainoastaan ohjauksen kanssa. Minun heikkouteni oli taas ohjaus: on vaikea olla ohjauksen kanssa nopealiikkeinen, mutta kuitenkin selkeä eikä hutiloiva. Mutta jee, kyllä me aksassakin välillä onnistutaan! :D Tämän jälkeen oli Junttojen tokot. Paljon tuli taas asiaa. Tunnarissa jatketaan välillä niin, että lihapulla on jarruna ja välillä ei. Lisäksi kun kysyin uusimisesta niin tunnari uusitaan vain jos tulee väärä, ei muuten. Tehtiin yksi tunnari (ja Samuli unohti viedä sen lihapullan..), joka oli loppupeleissä aivan kokeenomainen. OMA TULI, taas kerran (hitto kun aina se jännittää yhtä paljon..joku kerta vielä pyörryn kun en pysty edes hengittämään). :) Minä kun olen hysteerinen niin nyt oli käytössä lyijykynä (yleensä olen käyttänyt kuulista kun sellainen taskussa sattuu olemaan) ja käsiäkään en voinut varoa, koska agi oli ennen tokoa (ennen treenejä en halua koskea vasemmalla kädellä minnekään kummalliseen, koska se on tunnarikäsi..). Olen kuulemma vähän hysteerinen.. :P Sitten kaukoja, jotka oli Samulin mukaan aivan karmeat. Joo ja niin ne kokeissa olivatkin. Kotona Gimma tekee hyvin, mutta kokeissa vire nousee niin pakka hajoaa. Nyt siis vaan jumpataan liikeratoja...tätä olisi kuulemma pitänyt jo tehdä alussa. Hups.. :) Olen kyllä tyytyväinen Gimmaan, luulin että se olisi jotenkin hyytynyt agista (1,5h treenit) tai sitten käynyt liikakierroksilla. Mutta ei ja niin on hyvä. :) Lisäksi joka kerta olen saanut ne virheet siltä esiin, mitkä ovat vaivanneet...ompahan koulutuksesta jotain hyötyäkin. :) Seuraavalla kerralla varaan kyllä lämpimän takin, tuli kylmä kun agin jälkeen seisoi tokossa..


Gimma aloitti sitten juoksun tiistaina... Eihän se tietenkään voinut mennä niin vähällä ohitse kuin se oli menevinään.. Gimma siis tiputteli hyvin vähän kun oli hoidossa äidillä isällä kolmisen viikkoa sitten (tiputtelu kesti kolmisen päivää). Itse tulin tulokseen, että mahdollinen stressi tms. lopetti juoksun ja nyt se sitten tulee. Koska Gimmalla on aina ollut sellaiset juoksut ettei niitä ketään voi olla huomaamatta ja äidin sanojen mukaan Gimma tiputteli viimeksi muutamia tippoja muutaman päivän ajan.


Tästä johtuen emme mene viestikisoihin. Ei oltaisi haluttukaan. :(( Ärsyttää niin vietävästi!! Eipä voida edes yrittää VK1 tavoitteen toteutumista. :((

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti