21.10.2011

Tokoa, ravailua ja kuvatuksia

Torstaina nähtiin taas Sirkuskentällä bortsuja. :) Onneksi jotkut pystyy treenimään juoksunartun kanssa. :) Ajattelin tehdä hyvänmielen treenit enkä ottanut tunnarikapuloita mukaan. Ongelman kiertämistä se on, mutta olkoot. Ensin taas EVL:n paikkaistuminen, hienosti istui ja kerran kävin sen palkkaamassa. Sitten paikkamakuu. Piilosta kurkatessa likka on kyynäreet ilmassa! Ei muutakuin karjasu ja loppuajan oli nätisti. En enää muista missä järjestyksessä asioita tehtiin, mutta ne tulee tässä jossain järjestyksessä. :) Kerran piilotin oman kapulan ja loppuaika tehtiin nättejä tunnarin nostoja ja tuonteja eteen (myös pitoa tuli samalla tehtyä). Kova halu on rouhia niin täytyy näitäkin muistaa tehdä. Gimma ei tajua pitää tunnaria suun etuosassa vaan valauttaa sen taakse ja rouhinta alkaa. :/ Sitten kokeiltiin Tiltun isoa metallia, eikä ollut mitään ongelmaa. Lähti äänellä (kapulalla myös ääni) ja tuli reippaasti tiputtaen raville ehkä pari metriä ennen minua. Ilmeisesti iso keskiosa metallissa on ennemmin ällö kuin metallikapuolan koko itsessään.. Luoksareita tehtiin monta takapalkalla, kerran jopa huijasin toista ja luuli takapalkan olevan paikoillaan (teki hyvän stopin). Sanomattakin selvää, että takapalkalla jatketaan. Tehtiin myös ruutuleikkiä, hakee hyvin ja kaukaa. :) Seuraamista tehtiin Iidan kanssa ja tultiin tulokseen, että välillä olisi hyvä pitää palkkaa vasemmassa kädessä. Gimma on hyvin siirtynyt taaksepäin, mutta aukeaa koska tietää palkan paikan. Kaukojen liikeratoja myös jumpattiin, läheltä menee hyvin hissinä (ehkä vähän liikkuu sivuttaissuunnassa), mutta kauempaa on turha kokeillakaan. Että sellaiset reenilöt oli, kyllä tuntuu että VOIVOI:ssa niin palattu alkutekijöihin.. Saas nähdä mitä tästäkin tulee..


Toukkis pääsi myös kuvattavaksi kun pitäisi päivittää blogin ilmettä vähän syksyisemmäksi. Ehkä joku näistä kuvista voisi olla tuohon ylös ihan kiva, mietitään.. :) Sen verran pitää Toukkis-kuulumisia kertoa, että Tou on edelleen kiva poika vaikka Gimmalla on juoksu. Se ei vieläkään ole alkanut ulvomaan tai olemaan aivan mahdoton. En kyllä olisi uskonut miten helpolla voi sekalauman kanssa juoksuaikoina pärjätä. Kun me ollaan kotona niin nuo saa olla keskenään, mutta kun ei ole valvontaa niin sitten Toukkis on portin takana. 


Toukkis on niin komea!
  
Lisää komeutta :)

Tou seisoo..

..ja lisää seisontaa..

Rallittelu on parasta...

..ja minä osaan tehdä sen ilmeellä..

Tässä vähän takakankkuja kun treeneissä oli lihaksikkaista koirista puhetta.. Näillä kelpaa crossailla!



Tänään kävin juoksemassa Gimman kanssa. Olin täysin unessa lähtiessä, mutta palatessa olo oli jo pirteä. Mukavasti kulki kummallakin.

4 kommenttia:

  1. Onpa tosiaan komealla pojalla lihakset mitä näytellä. Vau!

    VastaaPoista
  2. Hei te lihaspyllyt! Ette satu HVK:hon kuulumaan kun siellä on näitä kimppacrossaus treenejä Paloheinässä? Tulkee mukaan ni saadaan sunkin koirista kisacrossaajia ni voidaan yhessä mennä häpeämään ;) takalistojamme ja kuntoamme ensi keväänä crossauskisoihin! Jooko? ;D

    VastaaPoista
  3. TE lihaspyllyt..?? Monikkoa on tässä tapauksessa turha käyttää.. ;) Kuulutaan me HVK:n ainakin vielä.. Monelta treenit olisi ja minä päivänä? Yhteishäpeä kuulostaa varsin mukavalta.. :D

    VastaaPoista
  4. Hehe! XD Treenit on aina maanantaisin Paloheinässä 20.30. Siinä Suomen ladun majan kohdalla tapaaminen. :D

    VastaaPoista