10.4.2012

Aamutokoa ATCaniksella

Taas liikkeet normijärjestyksessä. Yritän nyt tehdä paljon liikkeitä, tosin palkkaa sai taas ehkä liikaa (täytyy varmaan kokeilla palkattomia ja katsoa alkaako keittämään?)? Seuraamisessa Gee sai vaihtelevasti namia, suu oli supussa. :) Kokeilin itse erilaisia käsiasentoja, koska seuraavan kokeen tuomari rokottaa jos käsi on koiran toisella puolella. Gimmalle on onneksi sama missä käsiäni roikotan. Liikkeestä istumisessa istui taas, tosin en tiedä yhtään nopeutta. Tästä sai vähän märkäruokaa. Sitten stoppeja kiertämisen kautta, jotka oli aika huonoja. :( Valuu ja maahamenoissa ensin tarjosi vain seisomista. :( Sitten ruutu, joka oli hyvä. En käskenyt maahan, jotta ei ennakoisi. Hypyssä heitin taas vinoon ja Gimma meinasi lähteä vinoon. Mun on varmaan pakko ostaa joku pikkukapula, jotta saisin heitettyä suoraan. Metalli meni aika jees, meinasi tulla ravilla takaisin, mutta hopuutin ja nosti kivan laukan. Ote oli hyvä. :) Sitten tunnari... Laitoin oman piiloon muurin palikan taakse. Haisteli jees, nappasi kuitenkin väärän suuhun => sylki sen ja jatkoi haistelua. Löysi sitten oman piilosta. Sitten kaket, joissa olin nerokkaana virittänyt riman ja tein vaihtoja pitkältä matkalta. Seisomisessa ei ekalla noussut, mutta tokalla nousi. Toinenkin seisominen oli vähän nihkeä, muuten taisi vaihdot olla ihan jees. Tämän jälkeen otettiin uudestaan tunnari, laitoin nyt oman riviin. Gimma meni haisteli ja otti väärän. Otin tämän pokkana vastaan ja kerroin että tämä on väärä mene ja hae oikea. Meni ja nappasi oikean (tuurillako??). Plaah.. Hallissa pitäisi jaksaa vaan piilottaa, jotta saisin rivin merkityksen myös siellä pois. Tämä syö niin sitä kuuluisaa motivaatiota, välillä onnistuu tosi hyvin ja välillä tyrii aivan kybällä. :(

Illalla taas pihalla seuraamiset, istuminen ja tunnari. Seuraamisen kävelyssä pidin vasenta kättä ihan kyljessä kiinni, juoksussa nostin kädet koukkuun. Kädet koukussa en tasan kävele, näyttää niin idiootilta. :P Tunnari taas niin, että vieraat rivissä ja oma piilossa. Haisteli hyvin rivin ja laajenti haisteluaan jolloin oma löyti. Nykyään ote tunnarista on kyllä huomattavasti parempi kuin joskus alkualkoina. :) Täytyy vaan jaksaa harjoitella vaikka onnistumiset tuleekin harvemmin treenihalleilla. Jos vaikka joskus onnistuttaisiin niissäkin.

Nyt on Gimmalle sitten torstaiksi varattu aika elukkalääkärille hampaanpoistoon. Kennelliitto ottaa ilmeisesti tästä lystistä vielä 20€ extraa virallista hammastodistusta varten.. Jeps jeps... Mutta pakko se todistus on vaan maksaa kun sitä hoota ei vielä ole.

5 kommenttia:

  1. Hehee, edelleen jaksaa naurattaa noi Ninjan 5 lohjennutta ja 1 irronnut hammas. :P Katsoin anidentin sivuilta hintoja ja onni on hammasalan tuntemus - noiden kaikkien poisto ois maksanu mut perikatoon!

    VastaaPoista
  2. Gimmakin varmaan haluaisi tuollaisen metallisen hampaan (olis muuten aika pähee!), mutta jätämme välistä tällä kertaa. On nuo hinnat minutkin mielestä aivan tähtitieteellisiä. Toivotaan että tuon saisi vain nykäistyä pois.. :/

    VastaaPoista
  3. Inkkarit on niin pieniä, että ne lähtee helposti. :)

    VastaaPoista
  4. Mä luulen, että mun tuurilla ne ei lähde helpolla.. :/

    VastaaPoista
  5. Totta on, ettei kaikki mene aina yleisten normien mukaan. Äidin lohjennut hammas, ihan rutiinipoisto, ei onnannu lainkaan ja joutuu sen sitten poistattamaan ihan nukutuksessa. Ja edelleen, poisto kaiken tiedon mukaan ihan rutiini. Jännittävää kuulla leikkaavan hml mielipide, miksi rutiinipoisto ei onnistunut.

    VastaaPoista