7.6.2013

Päivitys- ja treenitaukoa

Viime sunnuntaina koirat sai muuten levätä paitsi käytiin illalla pyöräilemässä 4,4km lenkki. Lenkin puolenvälin tienoilla oli järvi, jossa koirat pääsi pulahtamaan. Gimma osaa ravata todella hyvin pyörän kanssa (joutuu sitäkin muistuttamaan varsinkin alussa), mutta Toukolla on ravi vähän enemmän hakusessa. Gimma menee niin nätisti vaikka nostan vauhdin kunnolla, ravaa todella kauniilla ja pitkällä askeleella.  Springeri on kyllä niin kätevä vekotin, erittäin turvallista menoa. :)

Keskiviikkona tokotkin jäi välistä kun oli työreissulla.. Mutta torstaina päästiin aksaan. Hitto miten kuumaa oli olla hallissa! Onneksi seuran ulkokenttä on nyt valmis. Aksat meni aika jees, lopussa oli aivan sairaan väsy koira. :) Koin hirveän herätyksen treeneissä. Olenhan aina yrittänyt pitää silmällä koiraan, mutta huomasin todella mitä tapahtuu kun katson seuraavaa estettä ja ohjaan, mutta unohdan koiran juuri riman päällä..rima tippuu. Niin silmppeliä asiaa kun sen osaa, mutta kun minä en osaa niin asia ei ole silmppeliä :P Gimma on pätevä agility-eläin. :)

Perjantaina Gimma pääsi uimaan. Mentiin kodin lähellä olevan järven rantaan ja siellä Gimma sai uida frisbeen perässä. Nyt on väsynyt ja onnellinen koira..tietämätön huomisista suunnitelmista. :B Kiitos Riikalla, Minnalle ja Hannalle tsempeistä, ihanaa kun meitä jaksetaan kannustaa. :)

3 kommenttia:

  1. Nyt vasta huomasin sun kalenterissa Sievissä olevan tokoilun. Oon lähempänä vielä yhteydessä, mikäli ootta sinne tulossa, niin ihan ehottomasti yritän tulla kattomaan teitä ja teijän suoritusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sievissä on belgien RM-tokot. Ollaan kyllä tulossa jos vaan tuo ei aloita juoksua, se on ainoa este. :/ Tervetuloa vaan katsomaan suorituksia, belgeissä on erinomaisia toko-koiria. :) Jos kiinnostaa niin voin ilmoitella monelta luokat alkaa niin tiedät tulla paikalle oikeaan aikaan. :)

      Poista
  2. Solis enemmän ku huippua! Palaillaan siis :)

    VastaaPoista