28.7.2014

Tottista

Viikonloppuna ei tullut reenattua. Lauantaina oli meidän hääjuhla ja ne kemut meni todella lepposasti. Meidän näköset pileet. :)

..Nyt on sitten ilmoittauduttu viestille rotumestaruuskilpailuihin.. Jotta jännityksettä ei sielläkään selvittäisi niin Mika tulee Gimman toiseksi ohjaajaksi. Niinalla on menoa, joten sain sitten Mikan ylipuhuttua tulemaan pari kertaa metsään ja kisoihin.. :D Saas nähdä mitä siitä tulee, mutta hienoa, että Mika suostui ottamaan haasteen vastaan!

Sunnuntaina tottista. Makuu Toukon ja Mikan häiritessä, ok. Istuminen ok (hidas), maahanmeno ok, seisominen erittäin hyvä. :D Eteentulot oli  myös varmoja vaikka kaksi kertaa otin Gimman sivulle eteentulon jälkeen. Loppuun eteenmeno, se oli myös ok (ei parasta Gimmaa).

Maanantaina saatiin Riikalta korvaamatonta apua kun Riikka tuli tekemään pk-juttuja Nattan kanssa (noutoja ja luoksareita) ja Gimma pääsi makuuseen. Ihanaa kun sai positiivisen kokemuksen Gimmalle ennen kisoja. :) Lisäksi tehtiin henkilöryhmä tuoleilla, noudot ja eteenmeno. 2kg oli mukavan näköinen, hyppy oli kiva (vaikka heitin taas vinoon!) ja A:ssakaan ei valittamista. Eteenmeno ei ollut niin superia, pitäisi päästä jonnekin pitkälle kentälle (tai edes normaalipituiselle) sitä reenimään. Nuo nysäkentät on ihan tyhmiä... :P Mutta hyvä fiilis tuli ja se on kait tärkeintä! :)

2 kommenttia: