30.5.2015

Tottista taas.. :D

Huh-huh.. Kaikkea sitä on tullutkin pohdittua viimepäivinä.Viimeisimpänä tänään tuli pohdittua sitä, että kuinka ihanaa on kun on hienot treenikaverit! Riikan kanssa käytiin kävelemässä ja muistelemassa "vanhoja" (tullaanko me vanhoiksi..). Natta ja Gimma käveli vierekkäin etunenässä.. Muisteltiin sitä, että miten niistä molemmista piti tulla joskus jälkikoiria. :D Ei mennyt ihan putkeen nämä suunnitelmat, mutta tässä sitä ollaan vähän eri tuloksilla. :)

Oltiin siis tänään tottistelemassa Talissa. Meidän aikaan siellä kävi pari ihmistä treenaamassa. Gimma teki seuruuta, jossa oli taas niin poikittain. Jotain sille pitää tehdä! Tehtiin jääviä ja taas istuminen oli vaikea, miksi se on aina vaan niin vaikea... No sillekin pitää tehdä jotain. :P Minun kävelyvauhti vaikuttaa onnistumiseen (hitaampi kävelyvauhti -> istuminen varmempi). Pitäisikö alkaa tekemään juoksusta enemmän istumista?? Maahanmeno ja seisominen oli taas ihan kivoja, joten niistä ei pahemmin tarvitse stressata. Luoksetulojen loppuosat taas tökki, mutta lähdetään siitä liikkeelle, että nyt Gimma osaa edes korjata ne ja tulee nopeasti loppuun asti (terveisiä vaan niille ketä sanoo, että tokon luoksari pilaa pk-luoksarin :P ). Noudoista tehtiin vaan kaksikiloista ja saatiin siihen mukava traivi! Kerran varasti ihan törkeänä (vähän menee malilla kovaa..), mutta sai siitä kuulla. Toista kertaa ei yrittänyt edes. :P Heitin kapulan ja Riikka antoi sille vielä lisää matkaa. Isku on hyvä, kääntyy hyvin. Lähden peruuttamaan ja hoen "tuo-tuo-tuo". Tällä ollaan saatu sille nopeampi loppuosa, kun loppuosa tuo tuppaa tulemaan ravilla. Jossain vaiheessa pitää jättää peruutus pois ja pelkällä käskytyksellä tehdä. Loppuun eteenmeno ja hyvin se Talissakin menee eteen. :)

Tottistelijat Talissa.

Illalla tehtiin vielä reilu 6km lenkki pyörällä sisältäen intervallia. Lenkki oli liian lyhyt vaikkei Gimmalla todellakaan mikään kummallinen kunto ole. Täytyy varmaan lähteä Luukin reittejä kiertelemaan kun siellä niitä hiekkatietä riittää. :)

Ei tuo nyt kovin väsyneeltä näytä...

2 kommenttia: