29.5.2015

Tottista!!

Nyt on kahdet tottikset vedetty. Gimma on niin liekeissä kun pääsee tottistelemaan. Tokotuomarit ei onneksi tule meitä tottiskentälle arvostelemaan..Gimmalla menee vähän turhan lujaa. :D Ensimmäisessä tottiskerrassa tänä vuonna myös ammuttiin. Tehtiin se ihan vaan niin että Gee oli hihnassa ja pari tussausta. Sitten seuruussa ja makuussa. Makuussa saatiin vielä koira räkyttämään viereen ja Gimma makoi nätisti. Mitenkään ei siis reagoinut paukkuihin tai räksyyn. Lisäksi toinen koirakko teki koko voittajan tottiksen läpi (palkaten) joten saatiin sekin häiriö. Vähänkö hienoa, että paukut näyttävät olevan noinkin hyvällä tolalla!! Nyt pidän huolen siitä, että en treenaa kuin niiden ihmisten kanssa jotka tunnen ja tiedän että niillä on koira hallissa. Tänä vuonna ei tarvita enää paikkamakuussa ketään Gimman niskaan.

Tää on mun!

Tänään kävin Anun kanssa tottistelemassa. Anu ampui Gimmalle. Taas ensin ampuminen hihnassa. Nyt vähän Gimma keräsi virettä, mutta oli ihan ok. Tehtiin kaikki kolmosluokan liikkeet. Pahiten pissi luoksetulon loppuosa (ylläri, tokossa kun tulee sivulle niin nyt edessä esiintyy vinoutta). Noutoihin myös pitää panostaa ja varsinkin 2kg kapulan noudosta pitää saada voimakkaampi. Makuussa myös ammuttiin ja siinä ennen ensimmäistä laukausta oli kyynäreet ilmassa, mutta huusin piilosta alas ja meni kiltisti. Sitten ampumiset ja hienosti se siellä pysyi.

Huomenna päästään tottistelemaan ja maanantainakin päästään. JEE! Meillä on nyt niin paljon jeesiä, että eiköhän tuosta kaahottavasta jotain saada aikaiseksi. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti