23.7.2015

Rohkeasti eteenpäin

Huh, nyt on pää sekaisin ajatuksia. Suurimman ajatusryöpyn sai eilinen tottis ja alla oleva biisi soi NRJ:ltä kun ajoin kotiin..

"Heittäydy täysii 
Mitä ikinä teetkin 
Ja elä nyt missä ikinä meetkin 
Silmissä kipinän hetki 
Heittäydy täysii 
Siihen mikä on tärkee 
Ja tee sitä missä sulle on järkee 
Silmissä kipinän hetki 
Tee mitä se vaatii 
Vaik et pääsis ees maalii 
Se on se fiilis mitä etsit."





Tiistaina Gee oli töissä mukana kun sovittiin tottikset sen verran ajoissa, etten olisi ehtinyt enää kotiin Gimmaa hakemaan. Kyllä Gimmasta hyvä valtion virkamies saataisiin. :D

Ihka aito working line.

Gimma oli tiistaisissa tottiksissa todella hyvä. Susannan kanssa se Gimman kipinä on saatu syttymään, jaksan ihmetellä että mistä tuo koira vetää sen kaiken innon vaikka täyttää kohta seitsemän eikä sitä nyt liioin ole annettu repiä henkseleitään.. Olen kyllä haukuttamisen eduista kuullut ja nähnyt, mutta jotenkin olen olettanut taas pienessä päässäni ettei se Gimmalle sovi ja sanoihan joku joskus vuonna papu ja kirves minulle että ei sillä ole kunnon haukkua yms. (jolla taas ei ole mitään merkitystä tähän asiaan..). Gimma nostaa vireen itse nykyään sairaan hyvin kun tietää että ollaan menossa kentälle ja minun osani on kyllä helppo, että se on hieno!! Tehtiin kaavio lyhennettynä, kyllähän se poikittaa mutta se asenne. <3 Muuten näyttää hyvältä (käännökset, pysähdykset). Istumisessa meni maahan (!!), tehtiin uusiksi niin että appari oli kauempana niin ei ottanut siitä häiriötä ja istui todella nopeasti ja varmasti. JES! Minun siirtymän aikana saa olla vähän tulisilla hiilillä kun Gee tykkäisi avata äänensä.. Maahanmeno oli hidas, joten otetaan nyt siihenkin appariapu käyttöön. Yhden luoksetulon Gimma tuli sivulle, mutta niitä otettiin useampi ja muilla ei mokannut. Oliskohan ollut juuri appariavun jälkeen, jolloin olisi mennyt ajatus sekaisin?? Seisominen oli sairaan hyvä, joten sitä ei hinkattu enempää. Sitten noutoa, nyt kokeiltiin ilman hetsiä ja loppu tuli ravilla eli ei auta hetsireenit tähän yhtään. Susannalta taas tuli uutta ajatusta ja kokeiltiin pientä nyppyä kapulan oton jälkeen...ja voi jumaleissön kun se koira kiiti jo ekalla toistolla sellasta vauhtia että oksat pois!! Mun piti palkata se kapulan oton jälkeen, mutta enhän minä mitään tajunnut kun katsoin vain monttu auki Geetä. :D En ole ikinä koskaan nähnyt sen tulevan noin lujaa luovutukseen!! Miten voi pikkujutuilla saada niin paljon aikaan?? Olen se jo aikoja sitten tiennyt, että toiset osaa, mutta...tämä on jo mykistävää. Loppuun eteenmeno, hienosti osasi vaikka odoteltiin hidasta tuomaria. ;) Tottiksessa on kyllä niin miljoona osaa, reenien kesken tajusin ettei seuruutakaan ole varsinaisesti reenattu kuin koska viimeksi?? Käännöksiäkin pitäisi jossain välissä.. Niitä paloja on vaikka miten paljon kun alkaa pilkkomaan vaikka kaavio on yksinkertaistakin yksinkertaisempi..

Muista!
  • ilmoittautuminen joka kerta
  • KETJUTUS (palloa ei tarvitse syöttää joka välissä.. ;) )
  • kapulatelineellä istu
  • noutoon avut kisoihn asti
Tottoksen jälkeen Susanna sanoi hyvin; anna mennä, tee niin kuin hyvältä tuntuu. Yritän tämän nyt muistaa ennen SM:ä: :) Yritän muistaa myös että palkatessa elän myös metsässä sen hyvän suorituksen enkä törkkää vaan palloa nokan eteen.

Tuli sitä sitten funtsattua, että mistä sitä sen seuraavan harrastuskaverin saisi.. Omat puutteensa Gimmalla on, mutta se on sopinut minulle vaan niin hyvin. Gee antaa sopivassa suhteessa anteeksi, osaa olla lunki ja kuitenkin viettiäkin löytyy omiksi tarpeiksi. No vielä ei ole uuden koiran aika kun isäntä pitäisi saada ensin käännytettyä, mali se kuitenkin suurella todennäköisyydellä on..

Isäntä oli käyttänyt koirat lääkärillä keskiviikkona, Gimma oli painanut tasan 25kg. Touko oli painanut 32kg. Gimman paino on aika hyvä tällä hetkellä, Touko aavistuksen liian hoikka, mutta onneksi painoa ehditään mukavasti vielä kasvattamaan ennen syksyn koitoksia (sopiva olisi noin 35kg). Lääkäri kehui Toukoa erittäin lihaksikkaaksi ja mukavahan se oli kuulla. Ihan liikaa puhtaasti läskejä koiria näkyy jopa harrastuspiireissä..

Keskiviikkona käytiin viesteilemässä kera sekalaisen joukon, malinois, bortsu ja auspai. :) Ensimmäinen pätkä 600m. Nyt olin ostanut elektrolyyttiä Gimmalle, jota sai tauolla. Gimma juoksi nätisti mulle. Lähti hienosti Niinalle hyvällä motivaatiolla täysin hiljaa, jälki noin 200m. Takaisin lähetyksen jälkeen ohi oli kiitänyt crossipyöriä ja olikohan siitä seonnut tai jotain, mutta lähtenyt menemään ilmeisesti niiden perään. Oli tullut takaisin läkähtyneenä (onneksi niin, ajattelin jo että jäänyt mopon alle..). Uusi lähetys varmistettiin ja pistettä siirrettiin hieman takaisinpäin. Lähetys oli onnistunut hyvin. Mun päästä Gee oli lähtenyt ihan ok (ei naula päässä), äänettömästi taas kerran. Löysi hyvin D:lle ja oli sieltä taas hyvin lähtenyt takaisin (ääntä oli päässyt). Mun luona Gimma sai tyynyä purra ja se oli sen mieleen. Loppuun vielä pientä ohitusta. Kivat reenit vaikka jännitystä taas piisasi. Joka kerta palkkasin Geen niin sydämestä kuin voin. On se hieno. <3

Tänään Gee saa levätä. Viikonloppuna sitten esineitä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti