23.4.2009

Jälki nro5


Lämpötila +4astetta, monimuotoisuuspiennar. Pohja parempi kuin kesannolla (kasvijätettä vähemmän). 32 askeletta, joka askeella tällä kertaa yksi reilun kokoinen pala makkaraa (n.1,5cm kuutio). Jo Gimma tuntui jotenkin olevan kiihtyneessä tilanteessa. Paalulla jo ahmi kuin porsas ja siitä lähti ihan hulluna vetämään ilman mitään järkeä. Lopussa oli ruoka pakasterasiassa ja pari viimeistä askelta oli ihan *erseestä, halusi vain kipolle. Tästä lähin kippo hieman piiloon tai sitten ruoka maasta. Ei mitään tietoa eilisestä, minun mielestä hyvän oloisesta jäljestyksestä. Lauantaina voisi mennä koittamaan onnea uudestaan...


Liikkeestä istumiset ja maahanmenot sujuvat jo ihan hyvin (siis tokotyyliin). Treenattu ollaan lenkeillä, joten kestää jonkinmoista häiriötä. Tutuista ottaa sen sijaan häiriötä ulkona, mutta ei vieraista ihmisistä.


Tänään isäntä värkkää meille tokohyppyä. Jei! Lisäksi kun käytiin Ikeassa niin sattumalta löysin sieltä jälkipaalut. Tosin ostin niitä vain pari, että täytyy käydä niitä ostamassa jossain vaiheessa lisää. Eks oo söpöt?!? Hintakaan ei päätä huimannut 3,95€/2kpl.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti