27.6.2009

Edistääääää....


Tässä blogia kirjottaessa toinen makaa sylkyssä ja odottaa rapsutuksia, jos ei niitä saa niin tökkää kuonollaan. Ihana pikku-ötökkä.


Eilen oltiin Niinan ja Paavon kanssa uimassa. Ranta oli vähän kökkö Gimman kannalta kun siitä piti lähteä suoraan uimaan. Kerran sain huijattu Gimman uimaan lelun avulla; vähän leikkiä, irroitus ja lelu lensi veteen => Gimma syöksyi perään ja humahti veteen kun ei tajunnut lelun lentäneen veteen. Sen siitä saa kun on malinuija. Edelleen mökkireissua odotellessa, jotta pääsisi rannelle josta voisi kahlata veteen..


Tämän päivän tottikset... Seuraamista otettiin ja sitä on viimeksi otettu vuonna käpy ja kirves.. No vietti kun lisätään niin eihän se paketti pysy kasassa. Pari ekaa pätkää oli kuulemma ihan jees, mutta sitten oltiin siinä suossa. Gimma edistää eikä reagoi pakotteisiin positiivisella tavalla. No onneksi Jessica sanoi tämän olevan ihan normaalia malilta. Täytyy vain saada pakotteet menemään läpi. Tuohon edistämiseen pitää nyt vaan puuttua, eikä vuoden päästä. Jos jotain positiivista haetaan niin Gimma oli kuulemma tosi hyvässä vireessä. Minä sain noottia irrotuksista, en ole Gimmalle tarpeeksi napakka. Jos ei irrota heti tai jos härkkii lelua niin minun pitää puuttua heti asiaan. Paljon irrotuksia ja siitä seuraavia palkkauksia. Lopuksi juostiin aata kun se oli vedetty matalaksi. Hyviä vinkkejä tuli taas miten A:ta tulee harjoitella. Ensin Gimma meinasi jostain syystä kiertää (ei hajuakaan miksi). Loput kerran meni hienosti.


Kakkoskiekalla otettiin pari eteenmenoa. Ensin vietiin yhdessä, lähetys noin puolivälistä. Sen jälkeen Jessica vei ja lähetys melkein päästä. Kummallakin kerralla meni hyvin. Siihen oli hyvä lopettaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti