18.6.2009

Pitkästä aikaa treffattiin Paavo-sprinkku


Tänään suunnattin lenkki-treffeille Paavo-sprinkun ja Niinan kanssa. Auta armias kun Gimma huomasi, että Paavo odottaa sitä treffipaikalla. Paavo on kyllä niin mainio sprinkku, ihan erilainen kuin miksi olen sprinkun mieltänyt. Paavo painaa menemään Gimman kanssa vierekkäin, ne taklaa toisiaan vaudissa, ärisee ja pörisee jne. Paavo on ehkä Gimman bestis, ainakin vauhtia Gimmalle piisaa paljon enemmän mitä muiden kanssa.


Kotimatkalla törmättiin lähellä asuvaan vehnikseen, joka antaa agressiivisia signaaleja ihan kunnolla. Gimma ohitti vehniksen tosi nätisti, tosin palkkasinkin sitä ahkeraan (=parin-kolmen askeleen välein) hyvästä kontaktista.


Lenkin jälkeen Gimma sai nauttia pitkästä aikaa possunkorvan. Gimma on niin luottavainen, vaikka kupin kanssa on tehty nostatusta niin Gimma ei ole kertaakaan murissut (tai jäykistellyt tms.) minulle ruuasta. Se on vaan niin ihanan luottavainen, minun oma mussukka.


Tänään on auton pakkaus ja aamusta lähdetään suuntamaan savoon. Siellä on tarkoitus olla sunnuntaihin asti. Eli Hyvää Jussia blogin lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti