3.7.2009

Keskiviikko tokotukset ja muuta turinaa


Keskiviikkona suunnattiin vapaaharkkoihin. Me harkattiin estettä ja ruutua. Esteen kanssa huomasin, että jos lelun vie esteen toiselle puolelle näkyvästi niin Gimma kolauttaa esteeseen. Sitä en muista oliko este säkäkorkeudella vai ylempänä (veikkaan ensimmäistä). Koska jos este on säkäkorkeudella tai alle sen niin tuo survoo esteen yli lelun kuvat silmissä mistään kolistuksista välittämättä. Eli tein sitten sitä niin, että "hyppy" => palkka lentää. Vähän se sai jumitusta tuossa aikaiseksi, mutta uskoisin toistojen kautta sen tajuavan että palkka lentää minulta.. Nyt Gimma jää välillä hyvin seisomaan estee taakse, mutta välillä istuu.. Alokasluokassahan esteen taakke tulisi jäädä seisomaan.


Sitten ruutua kosketusalustan kanssa. Meni aluksi loistavasti, mutta kun hinkkasin sitä niin eiköhän se sitten jäänyt muutaman kerran liian eteen (hyvä minä.. ).. Saatiin hyviä vinkkejä palkkaukseen (onneksi joku näkee näitä tokoräpellyksiä välillä ja puuttuu tähän mun meininkiin) kun ihan omasta syystä se koira lähti hiihtämään ruudusta kohti minua. Pysäyksen tein aika voimakkaasti käskien ja sitten se pysähtyi ruutuu odottamaan palkkaa (jonka sille vein). Nami toimii jotenkin paremmin, lelu tuntuu jotenkin tässäkin jumittavan koiraa. Palkkaankohan mä tokossa jotenkin "väärin" Gimmaa kun se saaliista tuntuu menevän ihan jumiin? Ensimmäiseksi tulee mieleen, että olikohan palkka tarpeeksi hyvin piilossa?


Lisäksi otettiin paikallamakuuta ihan "vapaamuotoisesti". Eli käskin Gimman maate kentälle (tällä käskyllä saa retkottaa kunhan pysyy maassa) ja autoin treenikaveria levittämälle sille tunnarikapulat sekä maattiin aika lähellä hyppyestettä kun hän teki hyppynoutoa. Gimma pysyi hyvin maassa vaikka kapulaa heitettäessä oli kyllä tietoinen kapulan liikkeistä (pää kääntyi)..


Alokasluokan liikkeistä aika moni alkaa olla hanskassa, mutta..


Kertauksen vuoksi:


-luoksepäästävyys: ei olla treenattu, ei varmasti istu paikallaan jos joku sille lässyttää. tosin tuo on vaan alo-luokan liike, että onko sitä edes järkeä alkaa hinkkaamaan?


-paikallamakaaminen: on pysynyt maassa hyvin. saattaa ottaa lonkka-asennon (tehnyt sen pari kertaa).


-seuraaminen: tokoseuraamiseksi varmaan ihan jees. käännöksiä ei olla otettu kertaakaan vielä...


-liikkeestä maahanmeno: ei pitäisi olla onkelmaa.


-luoksetulo: ei olla harkattu vielä kovin pitkältä matkalta.


-seisominen: ei olla treenattu viimeksi kuin vuonna papu ja kirves (tämä liike heti treenin alle!)


-estehyppy: voipi istua esteen taakse...


Eli ei olla vielä kisavalmiita, mutta eiköhän nuo loput liikkeet saada kesän aikana johonkin malliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti