8.7.2009

TiKe-tokoilut


Ensin tiistai. Aiheena hyppy ja nouto. Hyppy meni miten meni eli ihan pyllylleen.. Isäntä touhusi jotain lähellä ja vihelteli. Gimmalla meni ilmeisesti plasmat niin sekaisin, että kun annoin käskyn niin tämä nytkähti vieressä...juu uskokaa pois, kyllä näin todella kävi... Sai siinä isäntä kuin koirakin palautetta toiminnastaan. Sitten nouto. Jessican ohjeilla lähdin asiaa työstämään. Ei muutakuin kapula esille ja heitto. Remmi kireeksi ja muutamat taputukset höpinän kera...ja mali on tapit kaakossa.. Vedin sitä ihan kunnolla kieppiin, niin että se huusi kun halusi niin kovasti kapulan luo. Sitten päästin sen hyökkäämään kapulaan kiinni ja kun se tuo luo niin "naksu" ja patukkaleikki. Hommaa toistettiin näin muutamia kertoja. Tätä meidän pitää Jessica harkata myös yhdessä, jotta näät teenkö jotain väärin.


Gimma oli koko tiistai treenauksen ajan jotenkin tosi vaisun oloinen. En tiiä mistä johtui, mutta keskiviikkoaamuna sillä lensi kakka kaarella. No isäntä keitteli Gimmalle riisiä ja antoi sitä. Kävin ostamassa ruokkiksella Gimmalle raejuustoa ja kauraryynejä puuroa varten. Työpäivän jälkeen vatsa oli taas normaali, joten uskalsin lähteä tokoon. Gimma saa nyt syödä kuitenkin pari päivää riisiä, kaurapuuroa, raejuustoa ja Lihakasvis-mixiä.


Keskiviikkona käytiin taas vapaaharkkavuorolla tokoilemassa. Ensin otin paikallamakuuta. No yksi meidän ryhmäläinen halusi tulla mukaan paikallamakuuseen niin Gimma jatkoi paikallamakuussa. Hyvin meni! Ei noussut istumaan, ei mennyt lonkka-asentoon... Kerran skeittiradalta kuului jokin kova ääni niin kummatkin koirat katsoivat sinne ja siitäkin häiriöstä Gimma jatkoi hyvää paikallamakuuta. Tosi täpäkkänä se makaa, edes maha ei osu maahan.. Sitten hyppyä, ei mitään ongelmaa (mä odotin sitä helkkarin jumimista, minkä teki eilen..). Sitten kerroin meidän ryhmäläiselle, että olen ajatellut meneväni kokeeseen.. Otettiin sitten kokeenomainen treeni, mikä meni ihan kiitettävästi. Luoksetulo ja seisominen on vielä työn alla. Käännöksiä tuo ei osaa, mutta ne tehdään kuntoon Thö Personaltreinerin kanssa ( ). Niin ja mulle sanottiin, että mun pitäis luottaa Gimmaan...miten tuon ikäiseen nulikkaan voi luottaa?? 


 


Ainiin, mun nulikka on JO 11. kuukauden ikäinen!!!! Uskokaa pois.. Mä muistan vielä niin hyvin kun kirosin avolle tyhjäksi jäänyttä narttua ja sitten monen yhteensattuman jälkeen otin yhteyttä pikku-Geen kasvattajaan. Näin täyttyi haave muutaman vuoden haave omasta malista.. Kyllä kannatti odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti