6.9.2009

Mietintää, perusasentoharkkaa, tokoa ja emännän lusmuamista...


Aloin sitten työstämään seuraamisasiaa kommenttien pohjalta. Kiitos kaikille kommentoijille, toitte hyviä ajatuksia! Tällä viikolla ollaan keskitytty peräpään käyttöön perusasennossa. Eli iltaisin ollaan pyöritty naapurien iloksi lyhtypylvästä ympäri.. Ihan muutenkin ollaan pyöritty ympäri myötä ja vastapäivää. Jos asento on ollut huono niin palkkaa ei ole seurannut. Muutaman kerran puutuin väärään asentoon kädellä, mutta koin paremmaksi vain jättää palkkaamatta (siinä on jo rankaisua kerrakseen kun ruokahalu on palannut!). Gimma on alkanut ehkä tiedostamaan omistavansa peräpään. Harjoitukset jatkuvat tämän osalta.


Tokossa meni oikein mukavasti. Seuraamisetkin menivät tosi nätisti...ja palkkana oli nami.. Eli Gimma osaa kyllä seurata nätisti namilla palkatessa.. Tokossa oli myös luoksepäästävyys kun meillä oli eri ohjaaja. Meni mukavasti, Gimma nousi seisomaan, mutta ei mennyt plasmat sekaisin. Jotkut työstivät myös käännöksiä, mutta minä tyydyin ajattelemaan kummalla tyylillä täyskäännöksen opettaisi..


Koko viikko on siis oltu aika hunningolla emännän viettäessä fuksiviikkoa ja pohtiessa omia voimavaroja syksyä ajatellen. Toivottavasti asioihin tulisi mahdollisimman pian ratkaisuja!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti