30.9.2009

Viimeiset keskiviikko-tokot


Eli ensi kerralla ollaan jo hallissa!


Tämän kerran tokottelut meni ihan mukavasti.


-Ensin hyppy: Tosi hyvä suoritus. Tällä kertaa poikkeuksellisesti lopetin perusasentoon, mikä meninkin sitten vähän vinoksi. Ohjaaja oli sitä mieltä, että voisin jo harkata avo-hyppyä, mutta en sitä aijo tehdä. Kuitenkin saan tuon istumaan kaukaakin (minusta se on auktoriteettikysymys) niin miksi sekoittaisin koiran kun kuitenkin vielä haluan sen seisovan esteen takana..


-Paikallamakuu: Lopussa veti lonkalle (ja kävin korjaamassa asennon).. Mä en oikein tiiä mitä mä teen. Yksi vaihtoehto mikä tuli mieleen, että rupeen harjoittelemaan paikallamakuuta ihan muutenkin missä vaan ja vaatia maassa pysyminen ilman lonkalle menoa. Ja tietenkin jos nyt aletaan saamaan reeniapua tähän, niin sehän olisi loistavinta (huomista paikallamakuu reeniä odotellessa...   )..


-Seuraamista ja käännöksiä: Gimma pyrki alussa jostain syystä edistämään... No muuten hyvin, käännöset näyttivät kuulemma hyvältä ja kouluttaja sanoi että Gimma käyttää hyvin takapäätä! Vähänkö hienoa, en olisi uskonut tuota ihan heti kuulevan vaikka ollaan me sitä harkattu...se meinaan oikeasti oli tosi kökkö vielä muutama kuukausi sitten...


-Ohjattu nouto: Kokeiltiin vähän miten aloitettiin sitä kouluttamaan. Eli koira laitettiin merkin toiselle puolelle ja siitä lähetys lelulle. Gimma tietenkin porhalsi suoraan patukalle. Kuitenkin tuli mieleen, että onko tämä paras tapa opettaa asia...koska tajuaako mali mitään jos jonnekin vie patukan..? Koska sehän vain aivottomana porhaltaa sitä hakemaan...laitetaan asia hautumaan minun pääkoppaan..


-Kaukot: Annoin ruokakipon apparille, joka laittoi sen liikkurin taakse. Tehtiin kaikki vaihdot, jotka olivat puhtaat. Viimeisellä vaihdolla vapautin kipolle. Harkat on tuottanut tulosta!


-Ruutu: Vein alustan kun ohjaaja teki ruutua (tehtiin pieni ruutu 1,5m x 1,5m) enkä erikseen kertonut Gimmalle ruudusta vielä mitään. Gimma kuitenki bongasi ruudun kivasti kun sille siitä kuiskutin. Lähetin sen noin +10metristä. Hyvin pysähtyi ja menin palkkaamaan ruutuun. Toisella kerralla lähetin ruutuun ja melkein tämän jälkeen pallo lensi ruudun taakse. Tähän oli hyvä lopettaa.


Kyllä jäi hyvä mieli reeneistä (vaikka ei ne ihan nappiin menneet). Meidän ryhmä on ollut muutaman kerran yhdistettynä (me alottelevat ja jo kisanneet) ja yksi kisanneista sanoi, että me ollaan hirveästi edistytty jo hänen aikanaan. Ja lisäksi minun pitäisi enemmän luottaa koiraan...aijaa...


Lopuksi pari kännykkäkuvaa lenkiltä:


 




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti