28.9.2009

Viikonloppu Naantalissa


Minä olen niin ylpeä kun Topi jaksoi koko viikonlopun Gimmaa ja Toukkista. Viikonloppuna tehtiin kolme parintunnin lenkkiä pelloille. Topi oli kiinni, Toukkis ja Gimma saivat juosta vapaana. Gimma tykkään kovasti olla Naantalissa, siellä saa syödä Topin ruuat sekä äiti lellii ja paapoo Gimmaa (äiti joka sanoi muutama vuosi sitten, että pelkää sakemannien tyyppisiä koiria ja jos sellaisen otan niin en ole enää tervetullut kotiin.. ).


Gimma, Topi ja Toukkis lenkillä.



 


Meillä ei juuri edelleenkään ole ehditty reenimään kunnolla.. Viime perjantaina oli minun viimeinen työpäivä ja kohta normaali elämä alkaa. Vielä tämä viikko on sinäänsä epänormaali kun me ollaan Gimman kanssa kahden kotona. Kotona ollaan reenitty kaukokäskyjä iltaruuan yhteydessä, muuten Gimma on lomaillut. Kaket ovat olleet tosi loistavat, etäisyyttä olen vaihdellut  metristä-kolmeen.


Tänään Gimma kävi hakemassa rokotukset Naantalissa. Gimma oli taas tosi hienosti, piikkejä ei huomattu eikä lääkärin tarkastuksessakaan ollut onkelmia. Gimmaa kehuttiin kivaksi hoidettavaksi. Gimman kanssa on niin kiva käydä ihmisten ilmoilla kun se tottelee ja on ystävällinen. Painoa Gimmalla oli 22,3kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti