17.10.2009

Aamutreenit


Aamulla sutastiin kävellen läheiselle jalkapallokentälle, jossa otettiin tokotus-treenit Riikan ja Nattan kanssa.


Ensin ruutua. Ensinnäkin, minä en mene enää kertaakaan treenaamaan ruutua ilman mittanauhaa.. Gimma ampui hyvin, mutta ruudussa pysäytyksen jälkeen hiippaili eteenpäin. Lisäksi saimme huomautuksen kun Gimma hakeutui takalinjalta ulkopuolelle, mutta toisaalta jos koira on alle parin metrin ruudussa niin ei mikään ihme jos siellä on vaikea pysyä.. Eli jatkossa jos treenaan ruutua niin mittaan sen mittanauhalla kun ei nuo omat arviot ihan pidä.


Sitten täyskäännöksiä. Ensin otin niitä oikea käsi väsemmalla rinnalla ja sitten muutama toisto ilman (jolloin annoin käännöksestä merkin vasemmalla olkapäällä). Meni pääosin ihan hienosti. Eli ei edistänyt. Vielä on työtä, mutta ehkä nyt oikea suunta on löydetty.


Lopuksi paikallamakuu. Gimma oli yksin, Riikka oli liikkuri (ja otti aikaa). Muuten meni hienosti, mutta tamppasi takajaloilla. No nyt kun enää ei vedä lonkalle (kiitos siitä Riikalle! ) niin katsotaan häipyykö tuo takajaloilla tamppaaminen itsestään.


Niin ja Riikka tarkistin ruutumerkkejä koskevan säännön. Ruudun merkit n. 15 cm korkeita, ympyränmuotoisen pohjan halkaisija/neliönmuotoisen sivun pituus n. 10-20 cm. Mutta tosiaan ei tässä mitään sääntöä merkin minimikorkeudesta ole niin varmaan sitten niitä mataliakin merkkejä saa käyttää... Tietääkö joku? Minä olin kuulevinani että ne olisi ollut nykyäään kiellettyjä..


Tässä selvennykseksi kuva "matalista merkeistä"



 


Illalla Gimma ja Toukkis pääsevät lenkkeilemään Väiski-setterin ja Paavo-sprinkun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti