29.12.2009

Kinkun sulattelua


Nyt täytyy ensimmäiseksi myöntää, että ollaan vietetty aika rennosti joulunaika (lue: emännällä on ollut kuumetta sekä laiskuuden poikasta). Vähän ollaan reenattu, mutta se on lähinnä ollut iltasin ennen ruokailua pientä puuhastelua. Jotenkin ei kiinnosta tuota seuraamista vääntää tosissaan kun en oikein tiedä miten sitä lähtisin viemään eteenpäin.. No katsellaan, jos sitä vaikka jo viikonloppuna pääsisi reeneihin (jos ei niin se siirtyy viikolla eteenpäin).


Eilen käytiin ekaa kertaa hihnalenkillä. Into oli aikamoista, kuten tänäänkin. Tänään olisi tarkoitus käydä koirapuistossa juoksemassa. Irti en uskalla sitä tuossa pikkumetsässä päästää kun oletuksena on, että pientä kaahausta saadaan aikaan.. Lisäksi emäntää jännittää päästää ex-vampyyriä vapaaksi.. :) Niin ja tassu voi oikein hyvin. Nyt ollaan pidetty ainoastaan sukkaa jalassa (ulkona lisäksi kurakinnasta) ja haava ei ole auennut. Tosi hienosti se on kiinni mennyt ja enää yksi rupi on anturan alapuolella kiinni! :)


Hampaat ovat ehkä kaikki vaihtuneet, tai ainakin kulmurit sekä etuhampaat ovat lähteneet. Pieni yläpurenta tuolla taitaa olla, mutta ei nuo leuatkaan ole kyllä normikoossa. Katsellaan tilannetta.. Kaikki arviot tosin perustuu siihen, että olen verrannut itse isännän kanssa Gimman purentaa Topin purentaan (joka on käynyt muutaman kerran näyttelyssä ja niissä ei ole ainakaan hampaista huomautettu).


Pöhinä-Prinsessa jatkaa pöhinöitä, ainakin jos sille joku aukoo päätään... Täytyy katsoa miten asian kanssa edetään. Vaikea puuttua asiaan kun ensin pitäisi tietää miksi se pöhisee. :/


Tässä pikakuulumiset..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti