31.12.2009

Uudenvuoden ulkoiluja



Aamusta oltiin heti reippaita ja suunnattiin Raisioon tapaamaan Nattaa ja Riikkaa. Vähän odotin, että paikalla olisi ollut myös perheen toinen belgialainen, mutta joku toinen kerta sitten.. :) Ensin katselin Riikan reenailuja ja sitten otin vähän sivulletuloja Gimman kanssa (jotka meni aivan...mäkeen...). Yllätyksekseni Gimma kyllä keskittyi aika hyvin (olisin odottanut, että Riikka olisi saanut pienen Gimman pään aivan sekaisin..). Vähän kokeiltiin jos Gimma olisi mennyt pienehkön metalliputken läpi, ja menihän se sitten yrittämisen jälkeen. Ei kyllä ollut niin kiva paikka kuin sementtirummut, ilmesti kaiku ja kolina teki asiasta epämielyttävän. Riikka leikitti vielä Gimmaa lopuksi tämä leikki ihan innoissaan. Leluna oli pehmolelun jäännös narulla. Hampaita lähti vielä eilen pari kipaletta niin en edes yritä leikkiä tuon kanssa patukalla.

Tämän jälkeen suunnattiin lenkkeilemään. Natta odottikin auton ulkopuolella kun otin Gimman ulos autosta ja Gimma EI PÖHISSYT, haukkunut tms. Vaikka Natta on musta ja toooosi iso belgialainen... ;) Päästettiin ne siitä sitten kaahailemaan ja vähän Gimmaa jännitti Nattan tyyli ajaa sitä ja vilkutella hampaita... No ei mennyt aikaakaan kun Gimma roikkui Nattan niskikarvoissa.. :D Tosi kiva lenkki vedettiin ja toivottavasti saadaan tämä koirakko pääkaupunkiseudulle! Nyt häkissä makaa kuollut belgialainen..



Väsynyt malinuaali (tai isännän sanoi malinuija..)



Todella ihanaa huomata, että Gimma ei pelkää yhtään raketteja. Tai oikeastaan ei edes kiinnitä niihin huomiota. Äskön käytiin ulkona koko köörin voimalla (minä, isäntä,
Mira, Topi, Gimma) kun ajattelin, että siitä porukasta Gimma saa turvaa jos on tarvis.

Topi the saksalainen metsästäjä



Topi-kattia lisää



Hyvää Uutta Vuotta kaikille tutuille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti