12.3.2010

AAAAAAGGGGGGGGGIIIIIIIIIIIIIIIIII alkaa siis toukokuussa.... :]


Tiistaina piti mennä hakemaan koulupapereita keskustasta niin ajattelin ottaa Gimman mukaan. Gimman kanssa on kiva liikkua. Bussissa se istuu tai makaa maassa. Kaikki ohimenevät piti ainakin yrittää haistella, mikä on kyllä tosi huono tapa. Asemalla ja metrossa tuo käyttäytyi tosi kivasti. Vaikka Rautatientorin metroasemassa on hissiremppa ja liukuporraskuilussa tosi kova meteli niin se ei tuota hetkauttanut mitenkään. Eikä sen enempää liukuportaissa ohijuoksevat ihmisetkään. Ajattelin vielä kerrankin kun on aikaa käydä ostamassa Akateemisesta kirjan. Vaikka kirjan valkkaus kesti niin tuo makoi vieressä ja odotti levollisesti (ostin Naksutinkoulutusta koirallesi -kirjan). Käveltiin sitten Manskua pitkin takaisin Elielille ja takaisin bussilla kotiin.


Huomasi että vanhat ihmiset pitivät Gimmasta kovasti, mutta keski-ikäiset selvästi pelkäsivät. Lisäksi Elielillä kun odotimme bussia niin kerjäläiset kävivät kaikkien muiden luona kerjäämässä, mutta ei meidän...ei meidän rahat ilmeisesti kelpaa... Olisi ollut kyllä järkevämpää ottaa Toukkis kaupunkikierrokselle mukaan, se olisi ehkä hyötynytkin siitä..


Eilen otin seuraamista, noutoa ja laatikon kiertoa. Seuraaminen oli ihan ok, vähän seilaa.. Noutoa otettiin niin, että isäntä piti kapulaa. Ei ne oikein menny niinkuin unelmissa, mutta työstö jatkuu. Jotenkin se kapulalla leikkiminen on saatava pois. Laatikon kierrot meni ihan jees, kahta laatikkoa en vielä saa sitä kiertämään kunnolla..en ossaa opettaa..


Toukon kanssa ollaan otettu seuraamista perjaatteella pari askelta seis. Jos ottaa pidempää matkaa niin seistään naamatusten koira kanssa.. Ihan mahdoton Ukkeli. Muuta keinoa en ole nähnyt tähän tilanteeseen keksinyt. Eiköhän se siitä, ensi kesää odotellessa.


Alla on julkistus meidän Pornaisten kokeesta... Aika järkkyä poikitusta välillä.. Mutta sivusta kuvatut osuudet näyttää oikeasti hyvältä minun mielestä! Jotain hyvääkin olen saanut oikaiseksi (jos nyt unohdetaan se poikittaminen hetkeksi.. ). Täyskäännökset on sen sijaan tosi kökköjä, olen aivan *askan jäykkänä eikä ole mitään tietoa sellaisista käännöksistä mitä teen reeneissä.. Nuo muut virheet, tuo ihme kääntyminen eteen seuraamisessa sekä liikkeestä seisomisen lähtö ovat sellaisia mitä ei ole reeneissä tapahtunut. Voin melkein laittaa tuon jämähtämisen omaan piikkiin, menin niin sanattomaksi kun tuo tuli suoraan sivulle.. On isäntä siinä oikeassa, että suoritusvarmuutta pitäisi saada. 


 






Niin ja meille ilmoitettiin, että me PÄÄSTÄÄN SINNE AGIN ALKEISKURSSILLE!!!!! Meinasin pyörtyä tästä tiedosta, olen niin suunnattoman onnellinen!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti