2.2.2012

Eiköhän se flunssa tarttunut minuunkin :(

Kovin pahasti en vielä ole kipeenä ja jos tämä samanmoinen tauti on kuin Mikalla oli niin ei pitäisi kisat jäädä välistä. Jännittää jo ihan sikana! Tänään pitäisi tulla lähtölistat, me lähdetään numerolla 48. Suurella agilitytietotaidolla olen tullut päätelmää, että me lähdetään ensimmäisten joukossa (minejä 22+23, medejä 19+18 ja makseja 54+52)! Makseissa eka numero on 42...HUIIIII! Mä en tykkää yhtään, enemmin olisi siellä häntäpäässä.. No onneksi pääsee katsomaan minit ja medit niin tilanne ei ole nyt ole niin katastrofaalinen. Onneksi Niina tulee kannustamaan meitä ja kuvaamaan radat! :D


Varmaan tästä flunssasta johtuen olen saanut aivan älyttömän päähänpistoksen.... Alan meinaan opettamaan Gimmaa seuraamaan uudestaan. Ihan uudella käskyllä ja katsotaan mihin se kantaa (vai luovutanko minä ;) ). Jos sitten epätoivo iskee niin palataan samaan tuttuun ja turvalliseen poikitukseen ja painamiseen. Illalla sitten kokeilin jo uutta ajatustani ja tunne pitkästä sekä kivisestä painaa takaraivossa.. Paljon saa tehdä, jotta tuota elikkoa saa kauemmas kinttuani puskemasta. No projekti jatkukoon.. :P


Eilen illalla käytiin kaupoilla ja mukaan tarttui jo pitkään himoitut laskettelulasit, no mitäkäs muutakaan varten kuin vetojuttujen! Pulkalla kun noita vedätän niin siinä istuu koirien takana, jolloin kaikki lumesta ja kivistä lähtien lentää päin näköä. Lasit on siis turvallisuussyistäkin tosi kivat, että ei tarvitse pelätä näön lähtöä. Touko esittelee hienot lasit:







Tänään aamulla tuulta kohti ja aksaamaan, pakkasta ulkona oli vaivaiset -20 astetta. Itse astelukemat eivät ole huimia, mutta se tuuli...hyrrrr... Taas oltiin Lauran kanssa ja voi vitsit miten olen fiilareissa! Ihan mieletöntä kun Lauralla on nopea auspai, niin hänen neuvonsa yleensä toimii aivan älyttömän hyvin Gimmalla. Tällä kertaa opittiin twist. :) Ohjasin Gimmaa hyvin rauhallisesti ja ainoastaan tarpeen tullen käskytin. Muutin ohjasin mykkänä. Toimi aika hyvin, koska silloin kun käskytän esteitä niin huidon hulluna käsillä ja panikoin. :] Voisi kisoissakin kokeilla tätä tyyliä! Myös harkattiin vähän lähetystä kepeille eli hyppy jonka jälkeen noin kolme metriä suoraan eteenpäin, siitä melkein 180 asteen käännös ja kepit! Vähän (tai vähän enemmänkin) sähelsin itse siinä kepeillä niin sain kuin sainkin Gimman lopettamaan kepit! Kokeilin siis aika julkaisukelvottomia ideoita (agility ja aloittelija => huono yhdistelmä). :P Tosin onnistuineiden toistojen jälkeen ei se minun sijaintikaan tai härvellyt vaikuttanut elikkoon (kaikkeen sekin tottuu :P ). Otettiin myös ihan melkein suora lähestyminen kepeille niin eiköhän Gimma aloittanut kepit muutaman kerran kakkosvälistä! Katsotaan miten kisoissa menee..


Tänään Toukkis pääsee lenkille kunnolla puettuna ja tossut jalassa. Toivottavasti Kennelliiton täti ei tule vastaan, koska tossuja koira ei kuulemma tarvitse (klik). ;) Ei voi kun ihmetellä miten tuollaisia lausuntoja annetaan. Mulla ei tulisi mieleenkään tällä kelille mennä tuonne puhaltavalle pellolle ilman kunnon tamineita (tosin kypärähuppua en vieläkään omista.. :( ) ja tämä käsittää itseni ja koirat. Koirat puetaan meillä yksilöllisen tarpeen mukaan, eli Gimma saa manttelin ja Toukkis saa puvun, tarpeen mukaan tossut. Pikkupissat on tietenkin erikseen. Kennelliiton olkoot mitä mieltä haluaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti