12.5.2012

Ajatuksia ennen koetta

Tässä on vähän jo alkanut etukäteispanikoimaan tulevasta kokeesta. No ykköstä tuskin tulee, mutta henkisesti tämä on tasontarkastus. Jos Gimmalta onnistuu tunnari niin olen älyttömän tyytyväinen, itselleni asetan tavoitteeksi rauhallisena pysymisen ja oman keskittymisen. Onneksi paikalle on tulossa kavereita niin saan varmasti jonkun kuvaamaan meidän suorituksen.

Ajattelin vähän hinkuttaa Gimmaa ennen koetta; ainakin toisen päivä-aterian eteen/päivä Gimma saa tehdä töitä. Esim. kaukot on helppo toteuttaa ja toistoja saa olkkarissa toteutettua ilman suurempia ihmeellisyyksiä (eli ei ole pakko lähteä varsinaisesti mihinkään treenaamaan jos ei ole haluja/aikaa). Myös luoksaria aivan lyhyeltä matkalta pystyy tekemään sisällä (pidemmät matkat tottakai treenattava ulkona). Tunnari, stopit ja istuminen on enemmän ulkona tehtäviä juttuja. Muistutukseksi itselle vielä lista.

Treenattavaa:
 • istumisen muistuttelua
 • luoksarin loppuasento
 • ihan sikana stoppeja ja maahanmenoja!
 • kaukot!
 • tunnari...
Perjantai-illalla tehtiin tunnari, oma kello12:ssa näkyvillä. Haisteli hyvin ja toi oman! Lauantaina tehtiin uusi setti: ensin vähän seuraamista, tosi korrektia ja hyvää. :) Sitten istuminen: istui! :) Sitten luoksarin loppuosaa ja ekalla tuli sivulle. :( Sitten hinkutivinkuti ja lopuksi sai pallon kun teki hyvin. Siitä tunnariin: oma oli tällä kertaa klo6:ssa piilossa nurmentukon alla. Gimma lähti haistelemaan seiskasta ja päätyi klo5:een. Ja uudestaan klo5 takaisin klo7:aan. Mutta sitten tajusi jatkaa haistelua ja oma löytyi! Eikä mennyt maistelemaan vääriä! :D Tästä olen niin tyytyväinen! Lopuksi kaket; ja ne meni sitten niin penkin alle. :(( Gimma etenee ihan sikana (askel/vaihto)! Kun toiseen suuntaan kumartaa niin toiseen suuntaan näköjään pyllistää. Joo niinhän menee, mutta kaukot on ollut pitkään jo Gimmalle tosi hyvä liike. Eikä auttanut mikään, ei takapalkka ei Mikan namitus ei mikään. :( Mutta yritän olla positiivinen, TUNNARI ONNISTUI SENTÄÄN! :D

2 kommenttia:

 1. Tuskanhiki omasta kokeesta kanssa päässä.. voi elämä.

  VastaaPoista
 2. "Älä tyri nyt, älä lyö yli nyt. Älä antaudu angstin valtaan."
  -Muuta en tähän hätään keksi. :( Toteuta jos pystyt...

  VastaaPoista