17.5.2012

Helatorstain tokoilut

Keskiviikkona oli ensimmäiset aksat. Halli oli keinonurmella varustettu, isompi mitä olin ajatellut. Keinonurmesta en niin tykkää, taas Gimma kaatuili muutaman kerran. :( Mutta muuten meni hyvin eikä rimojakaan nyt älyttömästi tippunut. Helpompia nämä radat oli kuin ATD:n treeneissä, mutta on se joskus kiva onnistua. :)

Torstaina päästiin ensimmäistä kertaa treenaamaan valmennusryhmäläisten kanssa. Ensin paikkamakuu. Gimma taas tavalliseen tapaan pyöritti päätä. Kokeen jälkeen tähän pitää keksiä jotain, jotta saadaan skarpimpi makuu. Muuten oli hyvin. Sitten istuminen, istuu, mutta kuulemma hitaasti. Tätäkin kokeen jälkeen pitää työstää. Luoksarissa pommitettiin pallolla. Välissä myös yksi stoppi käsimerkillä, joka oli ihan jees! Loppuun vielä pommitus, jotta ei pääsisi unohtumaan. Hiippailevaa koiraa odotellessa... :P Sitten vielä seisomasta maahan ja se oli hyvä, jätin siihen (nyt en kokeillut oliko seuraava vieläkin parempi..). Sitten Gimma tauolle. Tauon jälkeen ruutua. Taas venähti yli, tämä alkaa jo tapa. :( Ongelmana on siis reagointi pysähtymiskäskyyn ja sekin pitää ottaa treenin alle kokeen jälkeen. Tunnari otettiin nurmella, oma oli peitettynä. Haisteli hyvin ja toi oman. :D Hitto miten hieno juttu, jos kokeessakin.. Lopuksi kakeja, vähän vasen takajalka eli. Kriteerit pitäisi olla vieläkin selvemmät mulla, välillä heijaa jalan kanssa vaikka ei vedäkään sitä varsinaisesti eteenpäin.. Muuten jees, mitään merkittävää liikkumista ei siis tapahtunut. Hyvät reenit ja tosi kivaan ryhmään ollut päästä. :)

Illalla käytiin vielä pyöräilemässä. Joen reunustaa on kiva mennä, mutta näyttää siltä että tie hiekkatie loppuu aika pikaseen. Matkaa kertyi 6,49km ja takaisintulomatkalla mentiin asfalttia kun hiekkatie loppuikin yllättäen toiselta puolelta jokea. No kiva matka tuostakin kertyi. :) Hienosti elukka taaskin ravasi. Jos olisin tiennyt, että springeri on noin mainio vekotin niin olisin sen ostanut aiemmin. Jousi joustaa ja vaimentaa mukavasti (jos vaikka edestä sattuu juoksemaan hullu fasaani..). Helppoa ulkoilutusta ja saa samalla tehtyä vähän intervallitreeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti