25.11.2012

Gimma taukoilee

Viikon Gimma vietteli taas isännän kanssa...mutta viikonpäästä perjantaina on sitten muutto Seinäjoelta kotiin! Sitä ennen kuitenkin vielä mennään pari kertaa treenaamaan IKKJ:n treeneihin. Tulee ikävä tuota mahtavaa tokoporukkaa! <3

Lauantaina kävimme isännän kanssa ostamassa Toukkikselle ja Gimmalle valot. Yksi Visiglon panta meillä olisi ollut toimivana, mutta toinenkin tarvittiin niin päädyttiin sitten näitä kokeilemaan. Toinen vaihtoehto olisi ollut Leuchtie-pannat. Nuo kun purevat ja repivät toisiaan paljon kauloista niin ajattelin, ettei  Leuchtie-pannat kestäisi meidän menossa. Katsotaan kuinka kauan nuo kestävät ja kuinka hyvin ne näkyvät! Eilen oli kovin sumuista, mutta yllättävän hyvin ne näkyvät. Varsinkin Gimman valo näkyi hyvin kun se oli valjaissa selkäpuolella kiinni. Kummallekin otettiin eri värit niin pystyy jo pidemmältä erottamaan koirat. :)

Toukon valo

Gimman valo

Yläpalkkiin lisäsin linkin, jota kautta pystyy tilaamaan meidän FMBB2013 Toko-joukkueen kannatustuotteita tai osallistumaan koulutuksiin! Tuotteita ostamalla ja koulutuksiin osallistumalla tuet toko-joukkueen matkaan Sloveniaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti