27.11.2012

Tokotusta

Suunnitelmista poiketen ei me mennäkään enää keskiviikkona reenimään. Kämppä pitäisi olla tyhjänä perjantaiaamusta, joten pakko tehdä näin. :( Syötiin sitten maanantain treeneissä hyvyyksiä, makeaa ja suolaista. :P Tottakai piti treeniporukan kesken juhlia sitä, että pääsevät minusta eroon. ;)

Maanantain treenit oli Kauhajoella sisähallissa, aika luksusta! Gimma kävi ihan hulluilla kierroiksilla. Ensin ruutu (lätkällä). Gimma merkkasi ruudun todella hyvin ja merkinkin merkkasi. Ruutu oli todella hieno. Ei häirinnyt mattojen teipit tai muutkaan. Eteneminen on nopeaa ja varmaa, jotain olen osannut opettaa. :) Sitten ohjattua. Ensin oikea, aivan todella hieno suoritus! Sitten uudestaan merkille ja vasuri. Gimma lukitsi oikean, mutta hyvin likka on oppinut luopumaan ja teki todella hienon vasurin noudon. Ihanaa kun enää ei pelota lähettää sitä noutoon vaikka Gee olisi lukittunut väärään kapulaan. Sitten hyppynouto, laitoin pallon taas paidan alle ja muistutin Gimmaa pallosta. Gimma teki tosi hienon noudon ja palkkasin iskusta. Raksi seinään, metskun palkkaamista vauhdista olen vähän pelännyt..koska Gimma alkaa ennakoimaan herkästi palkkaa kun ei tykkää metallista. Sitten tunnari ja heti näki, että väärä tulee. Takki auki lähti ja hyppäsi kapuloiden päälle. :( Toi väärän ja kerroin, että ei ole oma. Gimma lompsi pettyneenä kapuloille ja jäi sinne. Jäätävän hiljaisuuden jälkeen aloitti haistelun ja toi oman. Ihan sikavaikea liike sisätiloissa.. :( Ohjatun välissä kokeiltiin myös kuunteluharkkoja ja ne on pakko ottaa kuvoihin. Gimma on nyt niin tietoinen mitä on EVL:n liikkeet, että vähän pitää alkaa rikkomaan kaavaa. Sillä on niin suuret oletusarvot ja sitten alkaa tulemaan ääntä. Tokossa kun aika monta kertaa lähdetään poispäin ohjaajasta ja ne kiihdyttävät juuri Gimmaa. Mutta nyt kaava rikki ja oletukset pois malinuaalta!

Tiistaina illalla temppuiltiin korokkeen kanssa. Pari toistoa ja Gimma muisti homman nimen. Sitten kylmästi laitoin merkin ja sama homma. Gimma asettui merkin taakse ja alkoi tajoamaan paikkaa merkin takana! :O Ei jumankekkale, jos tämä oli tähän ratkaisu niin jo on. Mutta pitkä matka on vielä siihen, että pitkästä matkasta kyetään samaan, mutta silti. Kaukojakin otettiin vähäsen, ei ole helppoa ei...

Mutta seuraava postaus tuleekin sitten varmaan jo Espoosta.. :)

2 kommenttia:

 1. Voi harmi että muutatte jo pois! Mutta kovasti tsemppiä tuleviin koitoksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä tämä elämä on..töiden perässä juoksentelua.. Harmittaa aivan sairaasti kun loppuu IKKJ:n treenit.. :(

   Tsemppiä myös teille, ehkä Tokon SM-kisoissa nähdään? Minä vähän toivon, että me päästäisiin ensimmäistä kertaa joukkueeseen..saas nähdä.. :)

   Poista