16.11.2012

Pitkänpitkä päivitystauko...

Ja yritä sitten kelailla mitä on tullut tehtyä..

Olen nyt vakaasti sitä mieltä, että kahteen näyttelyyn on osallistuttava ennen Sloveniaan lähtöä (kova luotto nääs tuloksen saamiseksi.. :D ). Vaasa KV näyttäisi olevan mahdollisesti se meidän ykkösnäyttely. :D Vaasa KV:ssa tuomarina olisi Myrna Shiboleth, Israelista. Toinen olisi Hyvinkään ryhmänäyttely, mutta siihen ei ole vielä tuomareita julkistettu..

Yksi viikonloppu oltiin mökillä. Oli aivan tosi ihanaa, seuraavaksi uutena vuonna!

Komea seisojapoika
Meillä koirat saunoo ;)
Gimma <3

Lisää komeaa seisojapoikaa
Gimma <3
Toukkis uskalsi hypätä kottikärryihin
Gimmalle se ei ollut mikään juttu
Mutta Toukkis yllätti ja pysyi kyydissä paljon paremmin mitä Gimma!

Yksi viikonloppu vain löhöiltiin kotona. Ihanaa olla vaan. :) Gimma oli myös yhdessä välissä koko viikon hoidossa Mikalla. Oli kuulemma ollut ihan kiltisti, mitä nyt oli vähän ignoorannut käskyjä.. ;) Minä olin työmatkalla Prahassa. Prahassa koirat liikkuivat vapaana jopa keskustassa. Kuonokoppaa siellä käytettiin epäröimättä vaikka pakkoa siihen ei näyttänyt olevan (siitä päätellen, että kaikki eivät koppaa käyttäneet). Tosi kiva kaupunki, tuonne pitää vielä palata! Todella hieno paikka vanhoine rakennuksineen, halpaa shoppailua ja edullista juomaa sekä ruokaa! :P

Viikko sitten perjantaina Toukkis pääsi juoksemaan Herra VäiVäin kanssa. Ensin Toukon piti murista Väinölle, mutta lenkki meni ihan hyvin. Leikkimään poitsut eivät alkaneet, mutta eiköhän se ystävyys sieltä löydy kunhan pääsevät vähän useammin tapaamaan. Minusta oli hurjan ihanaa kun Touko pääsi olemaan jonkun muun kuin Gimman kanssa. Tekee varmaan sen päälle hyvää. Se kun on tuollainen jöröjukka poika.

Viime lauantaina tokoiltiin vähän Gimman kanssa ja kokeiltiin Minnan lainaksi tuomaa Ruotsalaista metallikapulaa. Eipä sen kanssa ollut mitään odottamatonta ongelmaa, kapulan päälle se edelleen tykkää hypätä.. Näin jälkikäteen olisi pitänyt muistuttaa sitä pallosta sitä ennen noutoa.. Tehtiin myös ohjattua eikä suunnat olleet unohtuneet. :) Seuraaminen meni myös kivasta ja zetassa otti oikeat asennot (istu-seiso-maahan)..

Gimma on varustautunut nyt talveen ja shoppasin sille toppa-BOTin. Nyt ei pitäisi talvella palella! Olen ollut ihan tyytyväinen verkkoloimeen, joten toppaversion ostaminen ei ollut hankala päästös kun alella sen sain ostettua. Toppaversio on todella tehokkaan oloinen, sovittaessa sitä jo Gimmalle alkoi sen selkä lämpiämään. :) Hurtan tuotteita voisin taas manata. Fleecepusakka hankaa nykyään Toukon etujalat verille. Kahdesta lämpömanttelista lähtevät heijastimet irti.. Hurtan Ultimate lämpötakki näyttää kuvissa hyvältä, mutta tuo laatu mietittyy kovasti.. :/

Ainiin.. Me palataan Gimman kanssa takaisin kotiin marraskuun lopussa. Suunniteltiin jo Niinan kanssa viestitreenien aloittaminen uudestaan. Keväällä sitten kokeisiin! :) Pk-tottiksesta ainoa mitä Gimma ei osaa on eteentuleminen, mutta katsotaan jos sen saisi opetettua. Jos ei saa niin eihän siitä isoja vähennyksiä osaa. Eteenmenoa ja esineruutua pitää myös treenata! Toko on silti se pääjuttu koko kevään, mutta pk-touhut antaa siihen erittäin hyvää vaihtelua!

Kuluvan viikon reeneihin päästiin onneksi. Maanantaina otettiin luoksaria, zetaa, ohjattua, ruutua ja tunnaria. Luoksarin stoppi oli taas huono, maahanmeno tosi hyvä. Lisää siis stoppireeniä. Zetassa varmat vaihdot. Ohjatussa ensin oikea, meni keskikapulalle, mutta pysähtyi käskystä ja SAI PALKAN. Minä alan oppimaan, hitaasti, mutta varmasti. Seuraava kerta oli hyvä ja oikea noudettiin nätisti. Vasemman noudossa ei ollut ongelmaa. Ohjatussa Gimman kapulan nostot ovat älyttömän hienot, mutta olen tehnyt ohjattua oikeastaan pelkästään iskutyyppisesti. Tämän kun olisi joskus tajunnut... :/ Ruutu oli niin hieno kuin voi olla. Tunnarissa meni ja sääti. Oma kuitenkin lehtien alta löytyi.

Keskiviikkona otettiin hyppynoutoa puulla ja iskuja. Tosi hienosti iski eikä edes ajatellut hyppyä.. Pallo oli piilossa ja yritin sanoa pienelle malille, että muista pallo ennen noutoon lähtöä. :) Sitten tehtiin tunnari nro1, joka oli todella hieno ja keskittynyt. Seuraavassa setissä luoksarin stoppeja leikin avulla ja ne oli hyviä. Kumpa tuon saisi toimimaan noin liikkeeseen.. Sitten uusintatunnari ja Gimma meni oman ylite vaikka kuinka monta kertaa ilmeenkään värähtämättä. Oma kuitenkin lopulta tuli...tosi hämärää...

Torstaina oli firman pikkujoulut. Onneksi Gimmalla oli Touko seuranaan niin ei joutunut yksin kököttämään kotona. Niillä oli viikonkuluessa ollu useammat pileet kun välillä kotiintullessa kummallakin oli kieli poskella..

Perjantaina Toukkis pääsi junaan. Juna oli täynnä kuin Turusen pyssy ja Toukoa jännitti vähäsen. Onneksi se ottaa Gimmasta turvaa tosi paljon niin tuntuu, että asiat on ehkä helpompia sille niin? Vähän piti murrata tietty toisille uroksille. On se vaan niin eriä matkustaa Toukon kanssa kuin Gimman. Gimman kanssa ei tarvitse miettiä mitään, mutta Toukon kanssa pitää ottaa erinäisiä asioita huomioon.

Lähekkäin <3
Ensiviikollakin Gimma jää etelään kun minä lähden työkeikalle Kouvolaan. Sitten enää yksi viikko ja muutto takaisin kotiin.

2 kommenttia: