14.11.2013

Kouluttautumista

Menin maanantain reeneihin vaikka ketutusaste oli aika korkealla. Syynä ketutukseen oli, että olin päivällä kuullut töiden loppuvan vuoden loppuun mennessä.. Toivotaan, että kaikilla asioilla on tarkoituksensa. Sitäpaitsi..eikö se mene niin, että *askan määrä on varmaan vakio koko ajan..

Onneksi reenit meni aika ok. Tärkeintä on kuitenkin, että Gimman kanssa on kiva touhuta. <3 Tällä kertaa reenien teemana oli liikkeiden välit. Alkuun otin seuruuta, useampia pieniä pätkiä ja palkka aina vasta liikkeen loputtua. Vähän mietityttää Gimman asenne, äänettömänä se pysyy toistaiseksi, mutta kyllä se sitä palkkaa odottaa kovasti. Eli ei minusta kehuista palkkaannu ollenkaan.. :/ ..mutta toistaalta tarviiko edes? Pitää funtsia. Metallin nostoissa Gimma oli erittäin pätevä, tosin kun nostot parantuu niin ote huononee.. :( Viimeiseksi toistoksi otin otetta tukevan noudon ja siinä ote oli hyvä. Suunnitelmana voisi olla nostoja useampi ja lopuksi otetta tukeva nouto? Ruudussa Gimma oli pätevä ja näin jälkikäteen ei edes ääntä päässyt!! Ei vaikka useampi treenasi yhtä aikaa. Merkki oli hyvä ja siitä oli pakko nampalla palkata. Ruutuun Gee juoksi varmasti ja hyvällä fokuksella vaikka yksi zetan törppö oli täysin matkan varrella (tämmöistä häiriötä ei olla treenattu ennen). On se vaan niin ihanan yksinkertainen. :) Kaukoissa Geen on vaikea tehdä vaihtoja, mutta nyt on pakko käyttää jotain rimaa, muuten en pysty yhtään valvomaan kriteeriä. Harjateräs toimi tässä hyvin, koska se oli tarpeeksi painava, huomaamaton koiralle, mutta minkä minä näen. Täytyy kehitellä itselle sellainen jostain. Sitten ohjattu ja vasemman nouto. Käskystä sai taas kasan namia. Törppöjä oli kolme rivissä, Gimma oli ensin menossa vasemman törpön taakse, mutta korjasi hienosti uudella käskyllä keskimmäiselle. Mitä tekee törppö ohjaaja, ei palkkaa! :( Uusinnalla hienosti ja nouto kokonaisuudessaan hyvä. :) Loppuun tunnari, kolme käskyä ja nyt Gee ottaa kontaktia todella hyvin. Viimeisellä käskyllä namit maahan. Olin tilannut oman toiseksi vasemmalta ja se varmisti ongelmamme hyvin. Gee lähtee vasemmalta haistelemaan, mutta kun oma ensimmäisten joukossa niin sitä ei oteta vaan varmistellaan. Janinan mukaan Gee merkkasi kyllä oman, mutta edelleen minä en mitään merkkausta havaitse. Pitäisiköhän kokeilla namikasaa ennen kapuloita? Sillä saisi vahvistettua oikeasta suunnasta kapuloille saapumista ja jos sillä saisi mielentilaakin kapuloilla parannettua?

Tulipa reeneissä taas paljon mietittäviä asioita. :)

Tiistaina käytiin Jessicalla. Käsittelyssä oli tunnari, luoksarin stoppi ja metallin nostot. Aloitettiin tunnarilla. Kokeiltiin jarrunamia ja se sai aikaan aivan hirveää käytöstä. Vaikka laitettiin namit kuppiin niin silti Gimma räki omaa ja kävi katsomassa kuppia jos sittenkin sinne olisi taivaasta tipahtanut lisää nami. Tämä käytös voisi vähentyä toistojen kautta, mutta Jessica sanoi, että vaarana on, että se ei vähennyt. Päätimme sitten lopettaa tämän kokeilun tähän. :) Ei nameja kapuloiden lähelle. Luoksarissa katottiin apparipalkkausta ja sitä jatketaan, mutta rinnalla välillä minultakin palkkaa. Sillä estetään, että Gee ei käänny täysin 180 astetta käsimerkistä. :) Valoa näkyy tunnelin päässä. :) Metskun nostoissa näytin ensin heittämällä esteen yli kun Jessica halui nähdä tilanteen. Voi miten hienosti Gee pomppasi taas kapulan päälle... Mutta jatketaan harjoituksia helpommalla levelillä, ehkä joskus pääsee siihen heittämisvaiheeseen. :) Vielä kerta on jäljellä, tykkään kyllä kovasti käydä Jessicalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti