10.11.2013

Treeniä taasen :)

Ompa meidän elämä aika tylsää. :)

Torstaina käytiin Virpin ja Coran kanssa treenaamassa Läyliäisissä. Treenipaikkana oli kasvihuone tallin pihassa. Pohjana oli "upottava" hiekka, jolla on niin hyviä kuin huonojakin puolia. ;) Gimma pääsi häiriöimään Coraa sekä tekemään omia juttuja. Paikkiksista otettiin vaan makuun ja hyvin kummatkin makoili, vaikka yksi irtohevonen vähän laukkasi kasvihuoneen ohi yms. Hyvää hairiötä. :) Ensin tehtiin merkkiä taas palkaten eri kohdista. Vahingossa kerran palkkasin Geen käteen ja heti luisuminen alkoi. Tätä ennen sanoin juuri Virpille kuinka Gimmalle ei sovi käteen palkkaaminen..miten se onkaan niin vaikeaa toteuttaa asiaa. :P Luoksarissa Gimma teki ihan superstoppeja, onhan se helppoa pysähtyä kun ei yksinkertaisesti voi valua. :D Virpi palkkaili Gimmaa. Täytyy katsoa alkaako Gee nyt kääntymään stopissa..uusi onkelmia siis.. Metallissa kapula uppoi hiekkaan (olin tyhmänä valinnut keskikokoisen kapulan) ja ensimmäistä kertaa Gimma ällötti todenteolla kapulan nostaminen. Kapula kuitenkin taistelun jälkeen nousi ja Gee sai palkan. Jatketaan siis harjoituksia vähän helpommilla pohjilla. Seuruussa Gee vähän vinotteli satunnaisesti, mutta perusasennot sillä on aika hyvällä mallilla. Askeleissa oikealle tuli perusasentovirheitä useampi! Tunnarissa Gimma oli aivan super. Gimmalla ei ollut mitään epäilystä omasta, vaan oma napattiin heti sen kohdalla tullessa! Hienoa Gee. <3 Lopuksi otettiin myös ruudusta sivulletuloja palkaten kainaloon ja ne oli hyviä. Kivat treenit parempi mieli. :)

Ainiin, olen tainnut unohtaa kertoa että pitkän pohdinnan jälkeen varasin Gimmalle sterkka-ajan. Sterkkaus tapahtuu heti Messarin kokeen jälkeen, joten saikkuloma tulee sopivaan väliin. Toivottavasti virtsankarkailu pysyisi poissa..! :/ Toisaalta kuulin vähän juttua, että Kennelliitto olisi hyväksymässä virtsankailulääkityksen (nythän se on dopingia, mikä on niin typerää!!)..

Isäntä ahkeroi meille viikonlopun aikana ohjatun kapulat (7kpl!!!). Nyt päästään treenimään välillä tummillakin kapuloilla! :D


4 kommenttia:

 1. Tahtoo kanssa tommoset hianot kapulat Nönöölle! :--0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nönöö voi yrittää kysyä kiltisti Mikalta asiaa. :P Noiden tekohan ei ole oikeasti hankalaa (vaatii vain laitteet) ja kaikkia jämämateriaaleja voi käyttää. :)

   Poista
 2. Mika vois perustaa firman, nimittäin mullekin kelpais tollaset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että sitä kiinnostaa vaan puuhastella. :/ Mutta on nuo minustakin hienot!

   Poista