17.11.2013

Onkelmia

Perjantaina käytiin tokoilemassa Riikan kanssa Sirkuskentällä. Hirveällä kiireellä suoraan töistä reeneihin ei ole kovin hyvä juttu..varsinkaan jos reenejä ei ole suunniteltu kunnolla. Kuinka ollakaan kun ei ole kunnon suunnitelmaa niin hommat alkaa pissimään.. :/ Ensin seuruuta. Ihan jees, vähän poikitteli. Palkan sai välissä sosiaalisen palkan jälkeen. Ruutu meni aika kivasti, alusta oli musta joten sitä ei hämärässä nähnyt. Paikka sillä oli liikaa oikealla, mutta täytyy jostain nyysätä joku kirkkaamman värinen alusta. Ohjatussa oli lähdössä suoraan oikealle kapulalla, monta kertaa veti merkistä ohitse vaikka virittelin merkin kunnolla (silloinkaan ei fokustanut siihen). Kävin näyttämässä merkin ja sen jälkeen ei mitään ongelmaa. Otettiin myös toinen toinen puoli ja sekin oli hyvä. Tultiin tulokseen, että voimakas valo edestä ja matala läpikuultava punainen merkki ei vain näkynyt. Luoksarissa Gimma alkoi ennakoimaan stoppia..joo kyllä sekin ihme on tässä maailmassa nyt nähty. Mitään muuta syytä en keksi kuin sen, että Gimma näki Riikalla palkan. Seuraavaksi voisi kokeilla apparia hieman lähempänä lähtöpistettä, jotta palkka ei lennä niin näkyvästi ja yrittää estää Geetä näkemästä apparilla olevaa palkkaa. Ennakointi tässä liikkeessä ei ole yhtään tyypillinen juttu Gimmalle. Jessicalla teimme useamman toiston tiistaina eikä mitään tällaista tullut siellä esille. Ongelmana siellä oli vain 180asteen käännös.. Onhan tiettyä mahdollista, että nyt se on keksinyt ennakoinnin, mutta katsellaan. :) Loppuun tunnari, siinä näkyi Jessican luona tehdyt namikokeilut. Gee meni nenä maassa kapuloille, mutta toi oman. Nykyään sen pito on aivan ihana, kapulassa ei näy jälkeäkään hampaista (ja tunnarikapulaan jos mihin saa jäljet hyvin herkästi..). Jatketaan harjoituksia. :)

Ajatuksia.. Omaa vahvistusta tuli taas kun tein ruudun, kyllä Gimma osaa vaikka en hinkkaa hulluna kokonaisuuksia. Jatketaan siis edelleen pääosin ongelmakohtiin pureutumista. Reenaaminen on kivaa, yritetään se jatkossakin pitää sellaisena. :) Suunnitelmallisuus on tuonut kunnon ryhtiä ja tuntuu, että me mennään etäinpäin. Ei se tietenkään poista sitä tosiasiaa, että ongelmia tulee koko ajan, mutta rennolla asenteella niistäkään ei tule turhia verenpaineen nostoja. :)

Lauantaina käytiin ostoksilla ja kävin Riikan vinkistä Murressa Vantaalla. Siellä oli vielä Gimman lempipalloja alella (tosin yhtä kokoa pienempiä). Otin niitä pari, vähän broilerin sydämiä ja tuoreita possun kylkiluita. Koirat saivat herkutella kylkiluilla, kyllä maistui. :) Illalla mentiin isännän kanssa Hiekkalaatikolle syömään. Ihan sairaan hyvää ruokaa! Suosittelen paikkaa kaikille, jotka haluavat rauhassa nauttia sellaisia ruokia mitä normaalisti ei söisi. :)

2 kommenttia:

 1. Älä _ikinä_ pysäytä, jos ennakoi vaan silloin aina läpi. Ja muista palkata myös suoria läpituloja sinne apparipalkalle. :)

  Ongelmien määrä tuntuu tällä hetkellä loputtomalta täällä päin. Tulis jo lunta, niin varmaan alkais reenitkin sujua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään palkkaa jos ennakoi. Täytyy miettiä tuota apparipalkalle päästämistä.. Sitä kokeiltiin joskus ja se toimi niin kauan kun palkka oli takana. Tämän hetken ajatus on ajaa sisään malli jossa palkka löytyy takaa vaikka Gee ei ymmärrä mistä se sinne ilmestyy.

   Toivottavasti ongelmiin löytyy ratkaisuja.

   Poista