18.3.2014

ATD:n maanantai-tokot ja Toukkis viis-vee!

Tokot aloitettiin ruudulla. Muuten hyvä, mutta ruudun paikka sillä on aavistuksen liian takana. Stopin jälkeen Gee ottaa pari askelta eteenpäin ja sitten paikka on hyvä. Stabiili pysähdyspaikka Geellä on, että sinäänsä pari askelta eteen ei haittaa...mutta.. Maahan mene ok (ekalla käskyllä!), mutta kyynäreet jäi ilmaan. Pitäisikö lätkää siirtää vähän eteenpäin ja vaatia tiukka stoppi? Ruudussa Gimma ei ole ties koska saanut stopista palkkaa (pelkään että jäisi appariin kiinni, mutta itsekään en saa palkkaa sinne asti lentämään). Ei  ne stopit ruudussa kuitenkaan ajatuksen voimalla parannu..mietitään.. Merkkeillä itse stopit on jees, mutta paikka valahtanut kun olen palkannu liikaa käteen...tyhmä minä.. Sitten jääviä. Taas maahanmenot tökki, mutta kun meni maahan niin seuraava toisto oli hyvä. Jatkossa teen nyt kuurilla vaan pentureeniä, jotta saataisiin homma aukeamaan. Ei tuo epäonnistumisten toistaminen vie mihinkään.. Otettiin myös paikallaan alaslaskuja ja ne oli hyviä. Tosi hienosti heittää etupään alas (läsähtää ihan!) eikä tässä ole mitään ongelmia maahanmenon kanssa. Joskus kun saisi vielä liikkeestä maahanmenon yhtä nopeaksi..tai ylösnousun.. Loppuun vielä ruutu ja kävin palkkaamassa maahanmenosta ruutuun. Sitten Gee tauolle ja tauon jälkeen tunnari. Halli oli pyynnöstäni tyhjä ja tehtiin hyvät olosuhteen Geelle onnistua. Ja sehän onnistui! Tosin Gimma kävi matkalla nuuskasemassa merkkiä ja kangaspalaa matkalla, mutta tämä varmaan sai myös Gimmaa rauhoittumaan..? Ihanan varmasti ottaa kapulan eikä haista enää viimeistä kapulaa, hieno Gee! Paluu oli ravilla, mutta tällä hetkellä se sivuseikka. Janina kuvasi tunnarin ja hienosti Gee siinä haisteli! Hyvä, että saatiin jo kerrasta onnistuminen vaikkakin helpotettuna! Pyrin nyt kuvaamaan tunnareita, jotta saisin haistelusta aineistoa. Jos Gimma epäonnistuu niin näkyykö se jotenkin ja muutenkin oppisin sen eleitä tulkitsemaan. En edelleenkään näe useinkaan Geestä että se merkkaisi oman vaikka appari sen näkisee.. Oppimisen paikka minulla!!





Tänään Toukolla on syntymäpäivä. Paljon Onnea Touko-Poukolle ja sisaruksille! Iso Touko-miäs täyttää 5-vuotta, maailman paras Touko. <3 Toukon mielestä synttärikakun vieressä poseeraus oli todella ahdistavaa ja kun siihen lisättiin vielä lelu niin poseeraus oli ihan kamalaa. Voi Pouko parkaa.. ;) Kakku maistui sankarille ja vieraalle eikä lelussakaan ollut valittamista. :)

Sankaria ahdistaa :D


Ohjaajalla jatkuu koulu-ahdistus.. Nyt perjantaina on kypsyyskoe!!! Sen siitä saa kun ehdottaa, että voisi kypsärin tehdä parin viikon päästä.. ;) Voi apua, tämä loppuu jossain vaiheessa... :P L-seminaari on ensiviikolla... Hannan kanssa jatkuu vielä otannan kurssi, että ei tässä vielä olla valmistumassa.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti