1.11.2015

Aina ei onnistu, silloin kysytään sitä kuuluisaa tahtoa..

Viestiä ollaan tehty nyt muutamaan otteeseen. Varsinkin pitkillä matkoilla Gimmalle on tullut uskonpuute. Sitä ollaan työstetty ja sen työstäminen on jatkuu. Niinan mettäpäässä tätä lähtöongelmaa on ollut vähän riesaksi asti. Alkaahan se tietty sitten tuntua meistäkin ikävältä. Saatiin onneksi pohdinta-apua Tuikkasilta, ihanaa kun saadaan apua kokeneemmilta. Itsekin olen asiaa pohtinut ja nyt on tullut mieleen, että liikaa ollaan tehty vaikeita reenejä putkeen, pitäisi selkeästi enemmän jaksottaa motivaatiot ja haastavat..

Nyt saatiin vihjettä netin syövereistä, että vielä loppuvuotena olisi yksi koe tarjolla (Kopassa sitä ei vielä näy). Etelä-Suomen koe, josta saatiin vihjettä onkin vain 1-2 luokille, tämä oli suuri pettymys. No toivotaan, että tämä vihjattu kaikkien luokkien koe tulisi, jotta pääsisimme suuntaamaan sinne. Nyt haetaan vain hyvää fiilistä ennen koetta ja katsotaan mihin se riittää. Pientä lisäjännitystä aikaan saa se, että aviomieheni on nyt tulossa Gimman toiseksi ohjaajaksi..

Mika on viimesyksynä viimeksi ollut kokeessa Gimman kanssa (miten tämä kuulostaa niin hasardilta :P ) ja sitä ennen muutamissa treeneissä, joten vähän hän tietää miten siellä metässä touhutaan. Tänään käytiin Veeran vetämässä tottikset ensin Luukissa. Gimma oli niin sfääreissä.. Ampumisesta olisi voinut lähteä lentoon, vielä kun parina oli Rinna joka kanssa piippaa.. No jatketaan paukkujen parissa niin ehkä tuo siitä vähän rauhoittuisi.. Vähän seuruuta ja jääviä otin. Kaikki jäävät meni hyvin, seisomisessa ennakoi kovasti palkalle lähtöä (seisomisasento oli ruma). Veera katsoi vielä Gimman hypyt (niistä niin panikoin, kun alkaahan tuolle ikää tulla). Ikänähän se ei jätä hyppäämättä, mutta juuri siitä syystä haluan olla tarkkana, koska kovapuiset hypyt ei hajoa vaan se on mali joka päin sitä losauttaa (ja sitä en halua tahallaan!). Hienosti kuulemma meni sekä hypyn että A:n, JES!! Tosin A:lla kun tein tosi vinon heiton (heitin hypyn taakse) niin Gee halusi väkisin tulla hypyn kautta takaisin. Helpotettin ja saatiin Gimma tajuamaan jutun juoni (vähän ruosteessa??). Loppuun eteenmeno ja Gee sai kaahailla. Siitä sitten siirryttiin mettäään. Oltiin metsässä komppanjalla Rinna, Sätkä ja Gimma. Tehtiin motivaatiota. Gimma oli ihan liekeissä, siis en muista koska metässä se olisi ollut noin hullu. <3 Mikan päässä Gee oli kuulemma ollut ihan liipasimella ja niin se oli munkin päässä. Meinasin seuruussa karata Mikalle!! :D Tietysti kun noin kovaa mennään niin mennään sitten korkealtakin..äänitehosteita oli sitten monin kerroin.. No hauskaa oli nähdä, että Gimmalla oli mukavaa, sehän on pääasia. <3

"Tämä on MUN, ja vaan MUN"
"Mä tästä voisin jo lähteä........"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti