25.11.2015

Elämää ja...pientä palautetta verkkokaupasta nimeltä PetNetstore..

Lauantaina Gimma pääsi tekemään esineitä aamusta. Nykyään on niin nautintoa tehdä esineitä, Gimma on todella motivoinut. <3 Ennen esineitä kun virittelen Geen niin hyvä ettei repeä liitoksistaan. Vaikka Gee on innoissaan niin reagoi hyvin esineisiin. Jokaisen esineen lähellä veti oikein liinat kiinni ja alkoi tarkentamaan. Luovutuksetkin on nykyään istualtaan, se on oikeastaan tullut ihan vahingossa. :P Gimmalla on nykyään todella kova ruokahalu. No ei se vielä Toukon tasolle yllä (eli vedä salaattia raivo päällä :P ), mutta tämä on kyllä niin positiivista. :) Mm. esineruudun motivaation uskon tällä olevan merkitystä.

Sapuskaa oli taas tarjolla.
Sunnuntaina käytiin tottelemassa. Vein ensin namipurkit ja eteenmenolelun. Ensin ampuminen, ei mitään reaktiota! Pötköttää ihan rauhassa. :) Sitten tein jäävät ja luoksetulot. Ne meni just niin kuin voi mennä ilman apparia. Noudotkin ovat vähän päässeet löystymään.. Appari olisi kyllä niin välttämätön, mutta minkäs teet.. :/ Eteenmenossa yritti varastaa, mutta onneksi yritti nyt eikä kokeessa. Loppuun vielä pötkötys ja oli se pötkönä. :P Keväälle on kyllä pakko saada apua jos SM:iin vielä mielii..
Viikolla käytiin täydentämässä vitamiinivarastoja. Nyt nuo saa niveliin glukosamiinia, mutta seuraavaksi taas tarjolla MSM. Lompakko ei ihan anna periksi vielä syöttää koko ajan glukosamiinia ja uskon lisäksi että kropallekin tekee hyvää vähän aineen vaihto. Lisäksi tuli ostettu C-vitamiinia, B-vitamiinia ja biotiinia. Eiköhän noille selvitä taas jonkun aikaa. :)

Sitten pientä avautumista.. :(

Että rupesi oikein ärsyttämään verkkokauppa nimeltään PetNetstore. Tilaan aika paljon verkkokaupoista koirakamaa kun liikkeissä on aika rajatut valikoimat. Tilasin sitten viimekeväänä edellämainitusta kaupasta Flexi Varion (ja muita tuotteita aika sievoisella summalla) Toukolle kun lähdimme sinne ulkomaanmatkalle, siellä kun ei oikein uskalla koiria pitää vapaana). Gimmalla on vuonna ö ostettu pikkukoirien Flexi (tyylin alle 10kg), mutta Toukolle sitten tilasin tätä uutta mallia ja vielä tilasin L koon (maks.50kg, Touko painaa max. 35kg). No nyt kun syksyllä ajattelin että voisihan sitä joskus täällä Suomessakin käyttää niin stoppi alkoi jumimaan saman tien. Otin yhteyttä myyjään ja vastaus oli erittäin nuiva. Saan kuulemma tilata heiltä uuden -15%:n hintaan eikä tarvitse maksaa toimituskuluja! Että se on heidän vastaus! Siinä vaiheessa alkoi vähän potuttamaan. Laitoin heille viestiä, että eihän noin asiakasta voi kohdella niin lopputulemana he laittoivat palautus-/vaihtolapun tulemaan saatesanoin:

"Hei,

Mikäli koet, että tuote on alkujaan ollut viallinen voit lähettää tuotteen meille asiakaspalautuksena".
 
Itse en koe, että minun ostajana pitäisi tietää, että onko tuote täysin susi sen ostaessani, mutta kyllä oletan, että tuon hintainen tuote nyt edes vuoden kestäisi (varsinkin kun meillä niitä käyttökertoja on ollut erittäin rajallisesti). Saas nyt nähdä miten asia etenee, se on kuitenkin varma etten ko. verkkokauppaa suosittele kellekään. Olen mm. Petenkoiratarvikkeesta tilannut myös useaan otteeseen ja sen palveluun olen ollut täysin tyytyväinen. Ennemmin maksaa muutaman euron enemmän kuin se että joutuu tuollaisesta asiasta vääntämään. PetNetstore ei selvästikään halua ottaa mitään vastuuta asiasta.. :(

4 kommenttia:

 1. Mä miettisin tossa flexi-asiassa myös ihan itse Flexin valmistajan puoleen kääntymistä! Niitä luulisi siellä ainakin kiinnostavan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti kaupasta laittavat sen maahantuojalle, mutta voishan maahatuojaa informoida että tällainen jälleenmyyjä teillä on. Kiitos vinkistä. Meillä tosiaan on ollut Flexejä muilla koirilla, mutta mikään niistä ei ole hajonnut tuota tahtia. Ei edes se Gimmalle Hullareilta ostettu pikku-flexi.. :D

   Poista
 2. Ginille kun ostin ihan perusflexin Mustista ja Mirristä 1,5 vuotta sitten, tuli mukana takuulappunen! Oisko ollut vuoden vai jopa kahden takuu.. Ei tietysti korvaa koiran pureksimaa narua, mutta kuulemma juuri nuo stoppinapin kiukuttelut ja muut rakenteelliset heikentymät menevät takuun piiriin. Näin mua myyjä siellä ohjeisti. Eli jos sulla on ostosta kuitti jossain tallessa, niin laita postia suoraan valmistajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole varma tuliko tuossa mitään takuulappua matkassa, jos tuli niin sellaisen olen kyllä arkistoinut. Täytyy kokoota katsoa! Muistaisin että tuolla olisi kahden vuoden takuu..

   Tuota narua ei kyllä purtu ja olen ollut tarkka ettei pääse vetämään päähän asti auki yms. Naru on moitteettomassa kunnossa. :) Tuota on vielä pidetty kuin kukkaa kämmenellä ja kuinka ollakaan se hajosi. Sitten pistää vielä ärsyttämään verkkokaupan vähättelevä asenne, että olisin hajottanut itse taluttimen.. :(

   Poista