24.10.2008

Hui kauhistus, aaveita!


Niitä voi olla missä tahansa ja ne on kommentoimisen arvoisia. Jotkut ihmiset
ihan päivällä vastaantullessa saa kommentin PÖH PÖH, jos on vaikka
ilmestynyt rullalauta talon kulmalle se voi olla jännä juttu jne.
Mitään selkeetä yhtäläisyyttä en näiden pöhinöiden syyksi löydä, sitä voi tapahtu päivällä tai illalla (enemmän ehkä pimeellä kuitenkin..?). No tämä taitaa olla vaan ohimenevää (ainakin naapurin mukaan, Reijo on reipäs äijä :) ).. En reagoi näihin pöhinöihin miten muuten kuin käsken pääasiassa aina jatkamaan matkaa. Kuitenkin jos pelottavaa kohdetta lähestytään niin on taas eri ääni kellossa, esim. rullalautaa tutkitaan mielenkiinnolla. Hassu likka.

Juttelin pari päivää sitten naapurin kanssa ja hänen mukaansa Gimma ei ole mölynnyt juurikaan sitten ekan viikon. Oli tosi ihana kuulla tämä asia, koska minäkin olen siinä ajatuksessa elänyt.

Pariin päivään ei olla reenattu, mutta eiköhän taas viikonloppuna oteta jotain pientä. Elämä ei aina mene niinkuin haluaa. Onneksi mulla on hyvät tukijoukot. :(

Eilen Isäntä sitten päätti, että Gimma näyttää StarWarsin Yodalta. No löytyyhän niistä yhtäläisyyksi, paitsi Gimma ei ole noin kalju.. :B

  






Täytyy myöntää, että kun Gimma on väsyneenä niin korvat alkavat valua sivuille.. Tässä kuva vielä energisestä Gimmasta (tuossa kuvassa muuten huomaa tuon läiskän, oikealla sivulla pannan alla, tuleekohan siitä vaalee malinuaa kumminkin..? Nuo samat läiskät on myös etujalkojen takana mahassa):



On se vaan niin suloinen, minun rakas Pikku-G (Riikka olit ihan oikeessa nimen suhteen ;) ).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti