19.10.2008

Ompa kauniit korvat!


Näin kommentoi eräs vastaantulija Gimmaa. Keskustelu alkoi näin: "Onko se puhdasrotuinen?" "On, Malinois...belgianpaimenkoira malinois" "Ompa suloiset tassut, mustaa ja valkoista...ja ompa kauniit korvat!" Vähän pisti tuo korva-kommentointi hymyn naamalle.. :} Onhan ne korvat minustakin suloiset, sijoittavat kun äiskällä konsanaan eripuolella päätä ja kokoakin niiltä löytyy jonkun verran.. :B

Tänään käytiin juoksemassa läheisessä metsässä. Vielä Gimma pyöriin säteellä 10 metriä, yleensä jaloissa. Kovin itsenäiseltä pentu vaikuttaa, että luulempa tämän olevan vain alkusoittoa.. Sisällä tullessa ollaan aina istuttu oven eteen, josta kontakti ja pääsy sisällä. Parina kertana tyttö ei ole suostunut kuuntelemaan yhtään istu-käskyä vaan syönyt ennemmin luonnon antimia (lue kiviä, kaarnaa, lehtiä..jne..) ja keskittynyt katsemaan muualle. No olen sitten jättänyt pennun ulos yksin (naru oven välissä). Olen riisunut vaatteet ja sen jälkeen katsonut olisiko kiinnostusta tulla sisällä ja yleensä sitä on.. ;) En tiedä olenko sitten liian julma (?)..

Tänään piti mennä tekemään ruutu ja prkele, siellähän tulee vettä kuin aisaa.. Huomasin meinaan, että tuo läheinen kesanto on nyt niitetty (ei siitä kesantojen niittopäivästä ole puolitoista kuukautta). Ensiviikon tehtäväksi otan kysellä jälkiryhmiä.

Lopuksi onnittelut Riikalle ja Nattalle, kyllä se ykköstulos tulee vielä kun noin lupaavasti meni!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti