28.10.2008

Töissä mukana


Eilen ja tänään Gimma on ollut mukana töissä, autossa kylläkin.. Päivisin olen sitä käyttänyt ulkona ja on ihana huomata kuinka levollisesti se jää häkkiin autoon. Häkkiin on lenkin jälkeen aina kiva palata, eikä protestointia ole ollenkaan. Häkissä on pari putkiluuta, jotka on kaluttu melkein kokonaan. Niitä pitää näköjään olla esillä tällä hetkellä kun Gimma tykkää kaluta. On ollut kivaa pitää Gimmaa mukana niin se on nähnyt Pasilaa, ihmisiä (kylläpä ihmetteli sadeviitta päällä ollutta naista..), koiria, lastenvaunuja, autoja jne. Harmi kun ratikkaa ei nähty kertaakaan. Myös pari työkaveria kävi katsomassa Gimmaa. Huomaa, että vähän tytsy mielistelee vieraita. Arkuutta se ei missään nimessä minun mielestäni ole kun se haluaa kaikkien luo ja menee määrätietoisesti moikkaamaan.

On se tyttö vaan niin suloinen:



Löydettiin uusia maastoja:



Mörköjä näkyy vieläkin, tänään mm. pieni sanko asfaltilla oli aivan kamala! No käytiin kurkkaamassa se niin sitten se ei enää kiinnostanut yhtään vaikka potkaisin sitä ja se kumahti. Ei sillä oikein mikään tuollainen jää päälle vaan kun se on nähty niin siirrytään uusiin juttuihin.

Sivulletulossa jos Gimma joutuu käskyn jälkeen odottamaan niin se rupee itsenäisesti siirtymään eteenpäin ja odottamaan namia (yleensä kun kävellään yksi seinän vierus aina alusta loppuun). Nyt kontakti löytyy. Vähän se taitaa kiertää vieläkin, mutta onneksi tuo kontaktio on tässäkin asiassa sisäistetty. Vielä en ole uskaltanut siirtyä pois seinän vierestä. Välillä kokeilen ilman seinää, mutta tuntuu, että se onnistuu siellä sattumanvaraisesti. Maahanmenoja ollaan myös treenattu käden alitus -tyyliin, vielä se tarvitsee käden kosketuksen päähän.. Ruokaillessa olen jo laskenut kupin maahan ja syönnin saa aloittaa kontaktin ja siitä seuraavan luvan jälkeen
(myös ovista kulkuun tarvitaan aina kontakti jne..). Välillä tuntuu, että miten tämä voi oppia kaiken niin nopeasti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti