16.10.2008

*Naks naks*


Meillä on kaivinkoneet pyörineet pihalla pari päivää. Gimmaa ne eivät juurikaan kiinnostanut vaikka paukkui ja telat kolisivat.

Tänään käytiin ostamassa naksutin. Emäntä on aivan käsi vekottimen kanssa, mutta täytyy opiskella sen käyttöä. Tuskin siitä haittaakaan on. Onneksi työpaikalta löytyy avustaja jolta voi kysyä neuvoa. :) Täytyy vaan yrittää muistaa, että tuo on pentu edelleen eikä siltä voi ihmeitä vaatia...

Melkein joka päivä on tottisteltu, pieniä juttuja, mutta kuitenkin. Huomaa, että jotain pikku-Gimman kaaliinkin on jäänyt. Tähän päälle tietenkin kotona tulevia asioita, joita on yllättävän paljon kun alkaa miettimään. Suurimpana asiana ehkä EI-sana, jota pitää tietenkin välillä kokeilla onko se ei sittenkään  ei. Leikittykin ollaan ja paras lelu on tällä hetkellä sukilla täytetty sukka. :) Makkararuudut ovat jääneet luvattoman vähille, viimeistään viikonloppuna täytyy mennä tamppaamaan ruutu.

Kohta onkin ekojen rokotuksien aika ja apteekkiinkin tarvitsisi eksyä ostamaan matolääkettä. Saas nähdä varaanko Naantalista sille ajan, täällä kun minun käsityksen mukaan halutaan rokottaa kahteen kertaan (ajattelin siis antaa ne laittaa yhtä aikaa).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti