24.9.2010

Agia ja tokoa

Möllitokojen jälkeen ollaan lähinnä käyty AT Caniksella liitelemässä. Taas video näyttää kököltä, mutta minkäs teet (kajarit kannattaa laittaa äänettömälle jos ei halua kuunnella minun ääntelyä).. Keppien suhteen ollaan edetty, kuten videossa näkyy Gimma kykenee menemään 12 keppiä! Pientä loikkimista viimeinen väli aiheutti ja lisäksi vauhti hiipui 6. kepin jälkeen kun Gimma oli sitä mieltä, että tässähän nämä kepit oli (Minnalle suuri kiitos kun käski lopettamaan 6:lla kepillä leikkimisen). No koska kaaria on vain 10 kappeletta niin kokeiltiin Niinan kanssa ratkaisua, että poistan keskelta yhden kaaren niin saan alkuun/loppuun tuplakaaret. Ja homma toimi! Kertaakaan vauhdissa ei himmannut (tai ihmetellyt) puuttuneen kaaren kohdalla ja kun tähän asti meillä on ollut 6:lla kepillä tuplakaaret niin nythän tilanne on jo taas vähän erilainen. Suuri ongelma meillä on minun ohjauksen kanssa, sullon edelleen koiraa putkeen ja varmistelen koko ajan. Lisäksi vaikka kuinka kävisin radan läpi ennen koiraa niin koiran kanssa juoksen ihan miten sattuu.. No ei voi minkään, pakkohan se on jostain aloittaa.





Tänään käytiin Malminkartanon nurtsikentällä vähän tokoilemassa. Gimma sai ottaa ihan vähän perusasentoja ja lisäksi kaksi paikallamakuuta komeat herrat kummallakin puolilla. Se on nyt sen verran juoksumoodissa (ailahtelevainen, ottaa häiriötä), että en jaksa alkaa vääntämään sen kanssa mitään. Mulla itsellä kiristyy pinna herkästi jos tiedän sen jotain osaavan ja sitten toinen tekeekin vain sinnepäin. Liidellään ja lenkkeillään nyt hetkinen niin eiköhän siinäkin riittävästi puuhaa ole. Reeneistä oli kuitenkin runsaasti hyötyä minulle kun sain hyviä teknisiä koulutusvinkkejä mm. luoksetulon maahanmenoon ja tunnariin.

Huomenna Gimma jää kotiin ja minä lähden kannustamaan Raivo-Paavoa kohti kakkosia..!

1 kommentti:

  1. Kun ei jää junnaamaan paikalleen, pääsee eteenpäin.. ;) Muista harjoitella kepeille lähetystä kauempaa ja eri kulmista myös radalla.

    ps. Älä tunge koiran ja keppien väliin sohimaan ratapätkällä, kun et tee sitä muutenkaan. Olet vaan Gimman tiellä ja häiritset sen työskentelyä. :)

    VastaaPoista