27.9.2010

Köhimistä :(

Tässä parin päivän aikana Gimma on köhinyt vähäsen. Köhimistä tapahtuu ehkä 5-10krt/pvä. Yritettiin Niinan kanssa katsoa kurkkuun, tosin vähän huonolla menestyksellä. Vähän siellä näkyi punaista kohdassa, joka silloin lävistyi, mutta tänä aamuna Gimman haukotellessa juuri naamani kohdalla en sitä kohtaa ainakaan unisilla silmillä nähnyt. Keppihän lävisti nielun 23.8, luustokuvat oli 3.9 ja silloin nielu näytti todella nätiltä. Tosin yksi pitkä langanpätkä siellä silloin näkyi.. Nyt tuli sitten mieleen, että onkohan se sulanut kun näitäkin tapauksia olen kuullut että langat eivät ole välttämättä sulaneet suuhun ja nyt pätkä ärsyttää kurkkua.. No oli miten oli, koira on nyt levolla ja katsellaan. Ruoka maistuu ja liikunta maistuu, joten lääkäriin en ole vielä koiraa viemässä. Muutenkin on ihan oma itsensä. Jos samperi sen joutuu rauhoittamaan (TAAS..) niin saavat käyttää 14 vrk ainetta, koska ilmoitin 23.10 Kirkkonummella olevaan toko-kokeeseen. Laskin tässä yksi päivä, että Gimma on rauhoitettu kahteen ikävuoteen mennessä ainakin neljä kertaa (tassun tikkaus, takajalan kuvaus, kurkun tikkaus ja luustokuvaus). Kaikki muut paitsi yksi kerta ovat tapaturmia..jee... Listauksesta puuttuu ensimmäinen tassun halkeaminen kun silloin sitä ei tikattu, mutta lääkärissä sen käytin..miten meille aina sattuu..? Jos tämä köhä nyt vaikka menisi tästä vähän kun varkain..

5 kommenttia:

  1. Toivottavasti köhiminen ei ole merkki "vakavammasta" :/ Teille tuntuu sattuvan ja tapahtuvan.

    VastaaPoista
  2. ^Tuota en välttämättä edes olisi halunnut kuulla.. Mutta joo ainahan on riskinsä, mutta kait koirillakin voi olla jotain flunssia (jos se ei ole se narunpätkä..)?

    VastaaPoista
  3. Täällä ainenkin lenssut jyllää.. :(

    VastaaPoista
  4. No hyvä kuulla ettei olla ainuuta.

    VastaaPoista
  5. no voihan se olla vaikka ihan perinteistä kennelyskääkin. meillä ainakin on ollut ringolla kennelyskä rokotuksista huolimatta parikin kertaa.

    terv. elina & hetukka (en saa jostain syystä nimimerkkiä näkyviin)

    VastaaPoista