27.3.2011

Ehkä Gimma pääseekin liitelemään kesällä...

Haluaisin kovasti, että Gimman ei tarvitsisi koko kesää laakereillaan maata. Juteltiin sitten Niinan kanssa asiasta ja näyttäisi siltä, että ehkä Gee saa lainakartturin. Niina tulee vielä tutustumaan treeneihin ja pääsee kokeilemaan Gimmaa aginkin saralla (Niina on siis Gimman toinen viestiohjaaja). Jos näyttää siltä, että Niinalle sopii treeniajankohta ja muutenkin kiinnostus riittää niin olisin enemmän kuin tyytyväinen asiasta. No katsellaan ja ei nuolaista ennen kuin tipahtaa!


BH:ta olen katsellut, mutta en tiiä uskallanko mennä. Eteenistumista vaille tuo elukka olisi valmis (tietty paikkamakuu treeniä tarvitaan). Mutta kun nuo palveluskoiraliiton jutut tuntuu niin hardcore meiningiltä...karmiva kynnys..


Tunnarin treenaus on ollut totaalitauolla ja se tarvitsi nyt aloittaa. Se tuntuu vaan niin tervanjuonnilta..


Toukkis on päässyt yksin minua vetämään suksilla kun ollut hankikantoa. Toukkis vetää aika sairaan kovaa.. Onneksi tuolla pellolla on turvallista mennä kun ei tartte pelätä menevänsä mitään päin. Tosin tassut taas aukesivat, joten vetojutut menivät tauolle kerrasta. Toukon kanssa on käyty myös AT Caniksella treenaamassa. Ihan hyvin on mennyt ja pikkuhiljaa alan oikeasti uskomaan, että Toukkis olisi alokasluokkavalmis loppukesästä/alku syksystä. Seisomisessa on eniten vielä apuja käytössä, mutta uusi opetusmalli on hyvin alkanut tehoamaan! Hypyssä pystyn jo vähän liikkumaan (pari askelta) ja Tou pysyy paikallaan. Pätevä miäs!


Gee jatkaa vielä saikkuiluaan.. Kyllästyttää jo kumpaakin tämmöinen..

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä teille saikulle! Meillä ollut nyt myös tosi vaikeeta lihaksiston kanssa nää liukkaat kelit. :/ Ja onnea paaljon TK2 tittelistä, onnittelinkohan jo aiemmin o.O hih. Ja tottakai uskallat mennä Gimman kans tekeen BHn!! Siellähän käy jotkut seurakoiratkin vetämässä sen. ;) joten nou problemo ei oo kait niin hardcore..Mukavaa kevään odotusta! Ja toivottavasti ei haittaa et linkitän tein meille niin on helpompi tulla kurkkimaan oppeja täältäkin. :)?

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnittelusta! Tuntuu se aika hyvälle kun saavuttaa pikkuhiljaa asioita ja pääsy sinne kolmikirjaimiseen tavoitteeseen lähenee.. :) Niin ja BH:sta, minä en ymmärrä miten olen siitä tehnyt niin suuren jutun..se on varmasti osaksi sitä hullua jännittämistä ja pk-puolella kun olen käynyt katsomassa aina suurempia kisoja niin eihän itse voi päästä samalle tasolle.. :/ Ja linkitä vain, minä linkitän teidät! :D

    VastaaPoista
  3. Justjust, vai että hardcorea.. HÖPÖHÖPÖ, sinne vaan!! :)

    VastaaPoista
  4. Tänä vuonna mennään BH. Sen voin luvata...ja syön kynnet... :] Lupaa sinä IP1 ja muistaki ilmoittaa kun olette menossa. Haluaa nähdä siskotytön oikeissa hommissa!

    VastaaPoista