13.3.2011

Taas sitä sattuu ja tapahtuu..

Gimma vetäsi eilen aamulenkillä Toukon kanssa rallitellessaan puuta päin. Takaosa tämähti haapaan niin että puussa kumahti...ja kolmijalkainen koira tuli luokseni. Hätäpuhelu Minnalle, että mitä teen ja tultiin siihen tulokseen että katsellaan. Koira käyttää nyt kaikkia neljää jalkaansa (ja antaa taivutella/painella sitä, mutta se nyt ei merkkaa meidän tapauksessa mitään), mutta jotenkin könkkä se on. Täytyy nyt katsella sitä muuttuuko käytös jotenkin tai jotain, koska sitten pitää mennä kuville. Tuosta elukasta kun on niin vaikea kipua havaita. 


Voi kiesus, että pelästyi kun näin Gimman tömärin puuhun!! Tämä on juuri näitä tilanteita, mitä tuon koiran kanssa pelkään. Elokuussahan oltiin vasta viimeksi lääkärissä (sen kepin vuoksi), joten siitähän olikin jo se maaginen puolivuotta...


Toukolla halkesi kynsi pituussuunnassa myös lauantaina. Vähän ydin on näkyvissä, mutta bacibacktilla hoidettaessa on alkanut jo näyttää paremmalta.. Tämä on just tätä, mikä hitto siinä on että tässä taloudessa sattuu ja tapahtuu?

4 kommenttia:

  1. Kaikilla kolmella jalallaan? ps. väliaikaistietoja kaivataan!

    VastaaPoista
  2. Kyllä se neljällä jalalla tukevasti liikkuu. Jotenkin se näyttää, ettei se ihan olisi ok. Mutta kun eihän se ortopedikään viimeksi uskonut kuin vasta kuvista, että luunpala on lähtenyt irti. Täytyy yrittää seurailla, jos vaikka tästä selvisi ilman lääkäriä.. Olen pitänyt Bottia päällä öisin ja ulkoilut vähentänyt minimiin.

    VastaaPoista
  3. Tuli vaan tässä mieleen, kun Topillehan kävi vähän vastaava juttu. Muistelen, että välilevylle kävi jotain...

    Venähdyshän ymmärtääkseni ei koiran olossa näy enää parin lepopäivän jälkeen, vaikka paraneminen kestääkin pitkään. Toivottavasti Gimman kohdalla ei ole kysymys mistään isommasta!

    VastaaPoista
  4. Apua.. *nyt meni aamiainen väärään kurkkuun*

    VastaaPoista