9.5.2011

Pikkutreeniä

Tunnarisessiot ovat jatkuneet. Välillä tulee vääriä, mutta eilenkin illalla näki miten väärän jälkeen Gee skarppasi tosi hyvin ja toi oman vaikka tuossa terassilla pulikat oli sen vauhdista menneet klimppiin. Joutui siis oikein sen oman sieltä vieri-vierestä olevien joukosta nostamaan. Ehkä näiden kautta se toimintamalli siitä vahvistuu. :)


Seuraamista ollaan myös otettu. Ostin Top-Maticin pallon ja nyt pallo sijaitsee tuossa lapaluiden välissä. Aika kätevää! Tosin ostin "talvi-magneetin" ja se on aika vaarallinen..napsahtanut sormille pari kertaa.. Tänään sain Gimmalla niin hyvän patkän seuraamista että oli pakko ottaa pari patkää lisää ja todeta että hitto se toimii (ainakin hetkellisesti..)! Ollaan tietty myös otettu perusasentoja, koska siitähän se kaikki lähtee. No jatko näyttää korjataanko tällä seuraamista. :)


Toukkiksen kanssa on jatkettu juoksemista ja liityin Sports Trackeriin. Nyt saa vähän seurattua liikkumista. Tosin en omalla puhelimella vaan Mikan, koska Androidiin ei ole vielä sovellusta. Vetovyö ja naru tulivat pallon kanssa samassa setissä ja olen ihan rakastunut uuteen vyöhön ja naruun. :) Naru on juuri sopivan mittainen ja vyö on aivan ihana. Mistään hinnasta en palaisi vanhaan tavisvyöhön. Kävin myös ostamassa uudet lenkkarit, joten juokseminen maistuu. Toukkis on niin ykkönen, että en ole edes kuin kerran vaivautunut menemään Gimman kanssa. Tou vetää kuin höyryveturi, tasaisesti ja varmasti. Maailman paras crossikoira. <3


Seinäjoeltakin tuli ilmoitus kämpästä, solukämppä.. Olen kyllä optimistisella fiilarilla että saisin sinne koiran, mutta saa nähdä. Touko ja Gimma saisivat vuorotella, jotta pääsisin välillä höyryveturini kanssa treenimään. :) Onneksi minulla on vaan yksi kämppis (ns. kahden hengen solu) ja kummallakin omat huoneet niin ei ole kuin yksi kenen pää kääntää. Viikonloput vietetäänkin sitten kesällä varmaan pitkälti isännän kanssa mökillä.. Mutta on se jotenkin haikeaa ajatella, että syyskuun loppuun pesti Seinäjoella kestää ja siellä sitten arkipäivät oleskellaan..

2 kommenttia:

  1. Seinäjoelta löytyy onneksi kesällä paljon tekemistä, joten etköhän saa jan kulumaan. Mistä päin sain kämpän? Ehkäpä mekin sinne kesän aikana eksytään.

    VastaaPoista
  2. Ihan keskustassa kämppä on. Tervetuloa kylään. :)

    VastaaPoista