16.5.2011

Viimeistä viikkoa viedään...

Sitten kutsuu Seinäjoki... :( Tosi ristiriitainen olo, työkuviot nappaa, mutta jos en saa koiria sinne niin sitten... :( Haluaisin vuorotella Gimman ja Toukkiksen kanssa. Toukkis on ykkösvetokoirani ja sen jättäminen Espooseen tuntuu ihan kauhealta.. :( Kyllä Gimmankin kanssa voi juosta, mutta ei ole se ole mitään canicrossia jos Toukkikseen vertaa. :( Lisää surua puseroon tuo se, että Toukkis on taas välillä tiputtanut pissaa enemmän..en halua edes ajatella  asiaa...tai siis Toukkiksen jatkoa syksyn jälkeen jos ongelma pahenee.. Mamman Einari-Epävarma.. :( Olen Toukkiksen kanssa päässyt niin samalle aaltopituudelle ja tuntuu, että vihdoin ymmärrän seisojan päänsisäistä maailmaa. Touko on niin persoonallinen kaikkine piirteineen, että rakastan sitä ihan hurjasti..


Perjantai-iltana tehtiin Geen kanssa kaukoja. Hyvin ne taas toimi kun ohjaaja jätti taas kerran takapalkkakokeilut käyttämättä (en ymmärrä miten sitä tulee kokeiltu kerta kerran jälkeen vaikka 90%:sti se on tuhoontuomittu idea). Seisomissa herkästi alkaa tarjoamaan muuta asentoa jos odottaa kauemmin, joten kestoa pitää treeniä. Palkka on pääasiassa tullut seisomisesta (ja kestosta).


Lauantai-aamuna Toukkiksen crossailujen jälkeen mentiin Niinan kanssa Vaakkoisiin lenkille. Gee pääsi juoksemaan Paavon ja Väinön kanssa. Lenkki oli 3,85km Endomondon mukaan  (latasin sen nyt kun Sport Trackerin Android versiota ei ole vieläkään tullut). Lenksun jälkeen mentiin Toukkiksen kanssa katsomaan toko-koetta. Itse tiirasin voittajaa kun siinä meidän seuraava startti on, mutta katottiin sitten avokin jotta Tou rauhoittui. Täytyy muistaa kun joskus sen kanssa starttaa niin täytyy mennä paikan päälle tosi ajoissa, että Toukkis tottuu. Vasta sen jälkeen kun se on tottunut ympäristöön niin siltä voi odottaa jotain.. :) Hyvin Toukkis loppuajasta oli ja jopa istui rauhallisesti paikallaan.


Iltapaivällä käytiin kävelemässä Väi-Väin kanssa. Gee oli hihnassa, jotta Toukkis pääsi kahdestaan menemään Väinön kanssa. Ihanaa miten setteri- ja seisojapoika tulivat hyvin juttuun. <3


Illalla tunnaria, ensin meinasi olla hätänen (maisti), mutta alkoi haistelemaan ja toi oman. Toisto, ja oma tuli. :) Loppuun seuraamista namipalkalla ja löysis se oli, mutta aika hyvässä tokovireessä.


Tänään syötiin Toukon ensimmäistä lintua. <3 Touko sai vielä syödä teeren sääret ja poitsu oli onnellinen (viime syksynä metässä Toukkis sain sydämen, keuhkot ja maksan). Aivan sairaan hyvää lihaa, sopisin Toukon kanssa, että syksyllä sitten lisää lintuja kotiin. ;)


"Meitsi on ammattikokki"

 "Mä olen viiniasiantuntija, punaista Yalumbaa olkaa hyvä"

 "Huomaa tuossa vasemmalla pussissa pötköttää se MUN teeri"


Teertä, punaviinikastiketta, pottumuusi ja grillikasviksia. Oli muuten mielettömän hyvää, isäntä on mestarikokki (huomaa meillä miehet kokkaa ;) ).


Ja viini oli hyvää! :)


Sunnuntaina illasta tehtiin taas tunnari. Lenksun jälkeen laitoin Geen paikkamakuuseen pihalle ja menin sisälle hakemaan nameja ja omaa kapulaa (palatessa koiran luo se oli taas mennyt lonkalle...mur..). Mika tuli väärien kanssa auttamaan. Aivan mahtavaa kun isäntä auttaa! Kaksi kertaa tunnari onnistui (ensimmäinen peitossa, toinen levitettyjen joukossa näkyvillä), mutta kun laitettiin kolme palikkaa niin maisto ensimmäistä ja toi oman..hitto!! Sitten uusiksi kasa ja oma piiloon ja oma tuli nätisti. Eli nyt vaan onnistumisia! Olen kyllä yybertyytyväinen Geehen, kun annan käskyn niin nokka menee maahan eli tajuu mitä ollaan tekemässä. Tämä on jo niin hieno juttu, ehkä Gee oppii sen tunnarin...???? Jollei muuta tehdään toistoa niin maan perkuleesti niin pakkohan sen on se oppia...


Maanantai-aamuna olin taas reippailemassa Toukkiksen kanssa (sunnuntaina oli Toun lepopäivä). Taas on pakko pikku-veturia kehua. Alkulenkki mentiin "uutta" reittiä (ollaan tuosta kävelty, muttei juostu). Toukkis silti vetää jousto kireelle ja eikä taakse katsele kun sanoo "mennään". Vähän sitä mietti aluksi, että juokseeko yhtä hyvin kuin tutulla reitillä, mutta JUOKSEE!! Tuo olikin sitten pisimpiä reittejä meiltä ja minulla alkoikin pistämään rinnasta puolessa välillä. Pieni stoppi ja matka jatkui, mikäs siinä juostessa kun on niin hyvä veturi. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti