19.5.2011

Tunnarisulkeiset jatkuu..

Maanantai-iltana tunnaritreenit jatkuivat. Treenit alkoivat päin *elvettiä, Gimma lähti juoksemaan linnun perään EIKÄ TOTELLUT! No eihän tullaisesta nyt päänsilittämisellä selviä.. *huoh* No sitten otin Geen vierelle ja lähdettiin kävelemään kohti valmista tunnarikasaa, Gee kävelee nokka maassa ihan metsästysmeiningeissä. Siitäkin pieni puhuttelu.. Tässä vaiheessa olin ihan sitä meiltä, että tästä ei tule hevon*elvettiä. Päätettiin siis tehdä vain kasa, Mika hakee minulta väärän ja peittää sen. Kisarituualeja olen jo yrittänyt pitää mukana, että vihjaan tunnarista ja käännyn kuten kisoissa. Nokka painui hyvin maahan ennen kasaa, tassuilla levitti kasaa ja huomasin haistelemalla että oma ei ole siellä. Alkoi haistelemaan kasan ympäriltä ja sieltähän oma löytyi! :D Aivan mieletöntä, päteävä likka. :P


Olen jo hetken aikaa ihmetellyt Gimman kuuliaisuutta pupujen ja lintujen kanssa, mutta tänään sitten tosiaan tuli pudotus maan pinnalle. Natsimeininki jatkukoon.. Gimma on siis pupuja nähdessään totellut nykyään tosi hyvin ja olenkin ollut tästä pitkään iloinen. Välillä olen jopa onnistuneesti kokeillut kepillä jäätä (annan nähdä pupun juoksun ja sitten luoksetulokäsky), jotta olen saanut tietää vähän kuuliaisuuden tasoa. Täytyy nyt vaan pitää huoli, että tuo elikko ei pääse homman makuun uudestaan.


Tiistai-aamuna taas lenksulle. Sama kuin maanantai-aamuna. Toukkis juoksi vielä paremmin kuin ennen. Aivan mahdoton mies. En tiiä johtuiko se siitä, että tein muille ruuat ennen lenkkiä (ja Tou oli tosi pettynyt kun ei saanut ruokaa). Sitten lenkin puolessavälissä näimme pupun ja vähän matkaa mentiin kirjallisesti minun vain jalkoja heilutellessa. Loppumatkasta taisi muistaa ruuan odottavan kotona ja kiri oli hurja. Tou <3. Minullakaan ei tuolla matkalla pistänyt mahasta, mikä oli kiva juttu. Vähän tuota lenksua pystyy pidentämään, joten huomenna aamulla sitten katsotaan kääntyykö veturi.. :)Taidan ottaa Seinäjoelle pyörän mukaan, katsotaan jos Gimma innostuisi pyöräcrossailusta. Siinä pystyisin vähän enemmän auttamaan ja vauhtikin olisi nopeampi. Tosin en tiedä uskallanko siihen leikkiin lähteä...


Toukkis aloitti lohiöljyn syönnin. Ostettiin sille Biofarmin Omegamax 100%:sta lohiöljyä. Pysyy kiituri kunnossa. :) Muut jatkavat auringonkukka-pellavaöljyseosta nauttien, koska kaikille tuon syöttäminen on aika suolaista (litra maksaa 20€ ja Toukkis vetää sitä 15ml/pvä). Kalanmaksaöljy olisi ollut edullisempaa, mutta jotenkin itsellä on se käsitys, että siinä on yliannostusvaara suurempi...? Mutta tuossa kalaöljyssä on aivan hirveä haju (kala on minulle suuri ällötyksen aiheuttaja).... :X Lisäksi kävin taas Murressa täyttämässä pakastinta, jotta koirilla on raakaa pakastimessa. Toukkis siirtyi syömään  Murren Lihaluu-Mixiä iltaisin, jos sillä saataisiin *askan määrää vähennettyä. Aloitussatsina kokeillaan 3/4pötkö (pötkö on 500g) ja muutetaan sitten määrää jos on tarvetta. Toukkis kun normina syö J&V:n Energiaa, mutta kun sitä pitää syöttää niin paljon jos sillä + lihalla aikoo sen pitää lihassa (ja sitten ulostettakin tulee...). Jos tämä hieman proteiini- ja luupitoisempi ruoka ilmeytyisi paremmin. :)


Toukkis on vähän oppinut pahoille tavoille.. Yksi aamu jätin kupin hellan päälle odottamaan lenkin jälkeen (ja lähdin Geen kanssa lenkille). Mikan oli tarkoitus antaa ruoka kunhan herää. No alakerrasta kuului vähän outoja ääniä ja Mika tulee alas. Kuppi nätisti lattialla (ja siinä oli vielä ruokaa) ja Toukkis "nukkui" omalla pedillään. Tou oli siis nostanut nätisti kupin hellalta lattialle ja alkanut syömään. Kun huomasi Mikan tulevan alakertaan niin poitsu oli haihtunut makuupaikalleen... Ovela miäs..tosin jatkossa paloturvallisuussyistä meillä ei täysinäistä ruokakippoa säilytellä hellalla.

Tiistaina oli tunnaritauko, mutta keskiviikkana taas treenittiin "kertaa kaksi treenit". Tunnarin lisäksi otettiin metallia kun olen täysin unohtanut koko kapistuksen. Kummastakin on videomateriaalia. Tunnari näyttää hyvältä, palautus on megahidas, mutta olkoot. Vahvistukoot tekeminen ensin jos siihen alan puuttumaan..kun en edes tiiä miten siihen puuttuisin, pallolla palkkaaminen tuskin on ratkaisu (ainakaan tässä vaiheessa).. Tunnarissa myös hieman pureskelua, mutta sillekään en aijo tähän hätään mitään tehdä. Metallin palautus oli ensimmäisella kerralla huono (ravasi). Kun heitän pidemmällä tulee laukalle myös takaisin...eli pitäisi vaan itse harjoitella heittämään.. Pidemmällä matkalla Mika heitti kapulaa vielä lisää, joten Gee joutui sitä sitten etsimään. Nostossa kalistusta, palautus muuten jees. :)

Luoksetulo on ehdottomasti tällä hetkellä heikoimmilla kantimilla, joten sitä varmaan otetaan Korrien treeneissä tänään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti