15.10.2012

Elämää ja pieniä suunnitelmia

Viikonloppu meni pääosin mukavasti kotona. Gimma sai vaan lepäillä, me isännän kanssa shoppailtiin. :) Sunnuntaina aamusta Gimmalla lensi yhtäkkiä oksennus tosi pahan näköisesti! Oksennus lensi nesteenä kaaressa pihalle. :O Ikinä en ole tuommoista noin voimakasta oksennus-tapahtumaa todistanut (ja onneksi tämä tapahtui vain kerran), joten se pelästytti. Onhan noita luupaloja sun muita tullut välillä ylös kun tuo ei jaksa niitä purra vaan nielee liian suurina paloina, mutta ei tämmöstä. Annoinkin Gimmalle heti antepsinia ja sitä se on nyt saanut myös ennen nukkumaanmenoa ja maanantai-aamuna ennen ruokaa. Ruokana se on syönyt kaurapuuroa (sunnuntain ja maantai-aamun), jossa on jauhettua luuta matkassa. En tiedä voisiko iso hirvenluu saada vatsaa sekaisin, kun yleensä Gimma voi syödä mitä tahansa..tai sitten se oli jokin pöpö, en tiedä. Onneksi nyt kaikki näyttäisi olevan hyvin. :)

Jotta Toukkis ei jää paitsioon niin päivitetään Touko-kuulumiset myös. :) Toukkis pääsi sunnuntaina isännän kanssa metsälle. Pari sorsaa sattui eteen ja Tou oli kuulemma tosi pätevänä noutanut ne. <3 Touko pieni mamman mussukka on niin taitava! :) Tulevana viikonloppuna lupaan ottaa Tousta kuvia.

Maanantaina me ei päästy sitten reeneihin kun mun vatsa oli kipeenä. :( Gimma on onneksi ihan terveen oloinen. Huomenna täytyy tehdä jotain! :)

Lisäsin taas kalenteriin pari menoa. Vaikka tälle vuoteen en enää suunnitellut tokokokeita, mutta jos Gimma näyttäisi olevan hyvässä tilassa niin ajattelin mennä sen kanssa kokeilemaan karsintoja. :) Siellä saisi varmaan ainakin hyvän arvion miltä liikkeet näyttävät ja mitä pitää vielä viilailla. Lisäsin myös pari näyttelyä suunnitelmiin... :D Tammikuussa olisi ryhmänäyttely (tuomarina Rainer Vuorinen) ja Turku Kv (tuomarina Elina Haapaniemi). Mitään en noista tiedä, mutta jommalle kummalle varmaan pitäisi mennä esittäytymään. Ei se H tule kotona istuen.. Saas nähdä tuleeko tästä pidempi show kuin käyttötuloksien saamisessa.. :D Jos on antaa vinkkiä kummalle kannattaisi viedä niin saa vihjailla. :) Olen varmaan tulossa hulluksi kun päivittelin puhelimessa Minnalle, että miten voi olla mahdollista, että vielä ei ole julkistettu ensivuoden ryhmänäyttelyitä.. :D Voi luoja... :D

Olikohan otsikko enne kun keksin sen ennen tätä saapunutta sähköpostiviestiä: "...tokotmk tulee esittämään teidän valintaanne Sloveniaan." :D *VVVVVAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28 kommenttia:

  1. Hyvä juttu, että lähdette näyttämään Sloveniaan mitä osaatte. FMBB on kuitenkin once in a lifetime kokemus.

    Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin olen sitten paikan päällä kannustamassa.

    Ite en ekana veisi suomalaiselle tuomarille, mutta jos noista kahdesta pitäisi valita, niin Haapaniemelle menisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan, että meille vielä siunaantuisi monta hyvää kisamatkaa, vaikka kyllähän tämä aika uskomattomalta kuulostaa. :)

      Hyvä, että tulee kannustajia. :) Oletko jo miettinyt millä itsesi sinne kelkot?

      Ja kiitos tuomarivinkistä. :)

      Poista
    2. Ootko huomenna illalla seiskan aikaan jos vaikka soitan?

      Poista
    3. Jos pystyt niin soita kasin paikkeilla. Olen ennen tuota reeneissa ja tuohon aikaan Kennel-Rehun autolla. :)

      Poista
  2. Hienoa Eeva ja Gimma!:) Olen vähän huonosti ehtinyt seuraamaan tätä blogia..ja olisi kiva nähdä pitkästä aikaakin!

    Marttiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se mitään haittaa vaikket ole ehtinyt meidän elämää seuraamaan. Olet kyllä ollut mun ajatuksissa! :) Miksi hitossa meidän pitää asua eri puolilla Suomea..? :( Nyt pitää sanoa, että viimeistään keväällä treffit!

      Poista
  3. Vauuu!!! Hieno tuo Slovenia keikka :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti siitä tuleekin hieno keikka! Ainakin odotukset on kohdillaan! :D Pitää treenata hulluna ja toivoa, että tähdet ja kuu on oikeassa asennossa. Paljonhan siellä on tekijöitä joita ei voi harjoitella etukäteen..

      Poista
    2. No mutta ainakin saa rutkasti kokemusta ja se jos mikä on tärkeää. Sitä paitsi tässä on tosiaan aikaa treenata vielä vaikkakuinka niin hyvin ne kisat menee :) Meidän tavoite on olla samoissa kisoissa 2014 :P

      Poista
    3. Kyllä juuri näin!

      Suomen isännöimistä kisoista on ihan hyvä lähteä liikkeelle. Minä en osaa vielä niin pitkälle ajatella, mutta katsellaan. :)

      Poista
  4. Onnea mielettömästi Slovenia-reissun johdosta! :) Ootte sen ansainneet :)

    VastaaPoista
  5. Voi miten hienoja uutisia, mahtavaa! :) Ja tsemppiä näytelmiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tämmöiset uutiset kummasti piristävät. :D Näytelmät kylläkin voidaan vielä skipata jos minua alkaa pelottamaan, mutta olisi sitä H:ta nyt kiva yrittää.. :P

      Poista
  6. Gimmalle paranemisrapsut. On edelleen liian tuoreessa muistissa toi oma ihmepöpö, joten gee saa 100% sympatiat ja vähän päälle!

    Ja siis vielä tohon Slööveiniaan; niin mahtavuutta <3 ! Kannatti todellakin lähettää hakemus! ;) Suunnattoman suuret halit vielä uudelleen, tästä se teidän edustusura lähtee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gimma voi onneksi jo hyvin. Ihan kyllä kauheita tuommoiset tapahtumat. :(

      Ja kiitos, ihan kaikesta. <3

      Poista
  7. Super!!! Hienoa Slovenian reissua :)

    ens vuoden ryhmikset löytyy kennelliiton tapahtumakalenterista. Kovin monen järjestäjän nettisivuja ei viel ollu, mutta päivämäärät ja paikkakunnat näkee.

    https://omakoira.kennelliitto.fi/tapahtumakalenteri/frmTapahtumakalenteri.aspx
    täpät kohtiin näyttely, rotu: FCI1, ryhmänäyttely, näytä listausmuodossa.
    Kaikkia kohtia ei tarvi täyttää et sa kaikki ryhmikset esille. (ihan perse uudistus)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ilman meidän superhienoa tokoryhmää oltaisiin jossain pohjamudissa. :D

      En olisi kyllä tajunnut noita tuolta katsoa, kiitos vinkistä! Pitää mennä heti kyyläämään...

      Poista
  8. Hyvä te! Oletko ajatellut hakea tokon valmennusrenkaaseen? Teistä voisi olla haastetta myös muun rotuisille. ;)

    http://www.hannaseppa.com/valmennusrengas.htm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa en ole ehtinyt edes ajatella renkaaseen hakemista. Täytyy seurailla aukeeko sinne hakua. :)

      Poista
    2. Näytöt on just noissa paikoissa noina aikoina, mitä on sivusi oikeassa laidassa. Ehkä löysitkin jo. :)

      Poista
    3. Nyt täytyy kyllä tunnistaa, että lisäsin tuohon sivuun maajoukkuekarsinnat kun sieltä saa varmaan haettua vähän jännitystä (ihan kuin sitä tarvitsisi jostaina hakea..) ja katsottua missä mallilla liikkeet ovat. Mutta olen elänyt siinä ajatuksessa, että ne on eri asia kuin Valmennusrinki..? :)

      Poista
    4. Joo, sotkin itse. Nuo ovat tosiaan maajoukkuekarsintakokeita. Hakijat kutsutaan valmennusrenkaan leirille näyttökokeeseen. (Luntattu renkaan sivuilta.)

      Poista
    5. No eipä vaarallista. :) Minä olen käsittänyt, että renkaaseen tosiaan on näyttökokeet ja näytöistä ilmoitetaan erikseen Kennelliiton sivuilla. :)

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Joo... :D Ei tämä joukkueeseen pääsy ihan ollut tämän vuoden tavoitteissa... :D

      Poista
  10. Iiisot onnittelut Slovenian edustus-matkasta:) Noista näyttelyistä, niin mä en välttämättä veisi suomalaiselle tuomarille....

    VastaaPoista
  11. Kiitos. :D Suomalaisia tuomareita on vaan ihan liikaa näissä kevään näyttelyissä, mutta kait niitä pitäisi välttää kun jokainen näin kehottaa tekemään.. Mutta ajattelen, että jos ne antaisi vaikka armon käydä oikeudesta.. :P

    VastaaPoista