22.10.2012

Savossa!

Perjantaina toimistolla oli todella tyhjää. No minä toin Gimman huoneeseen nukkumaan. :) Tarkistin vielä, toimistolla on kukkaset kielletty (kyllä luitte oikein.. :D ), mutta eläimistä ei sanota mitään.. Kiltisti se makoi, ellei joku tullut lässyttämään sille. Sitten se oletti heti, että hänellähän on oikeus nousta.. :P

Gimma stressaa :)
Olipa taas junamatka. Nykyään inhoan junalla matkustamista.. :( Taas Gimman tassulle astuttiin, joo tiedän ettei ole vakavaa, mutta kun nämä ihmiset ovat aina näitä +80kg painavia. Pelkään, että sillä murtuu vielä varpaat. En pysty vaan käsittämään, miten ihmisten on niin vaikea katsoa jalkoihin lemmikkivaunussa.. :( Gimma vinkaisi ja mies hölmistyneenä katsoo ja jatkaa matkaa.. Gimman tassu oli käytävän puolella. Meillä oli paikka vaunun yhden hengen sivulla, joten Gimma ei koko kropallaan mahdu siihen jalkotilaan. Onneksi Pendolinoissa ei ole tätä ongelmaa kun lemmikkivaunu on meidän reitillä ensimmäinen vaunu niin se ei ole läpikulkupaikka. Loppumatka oli onneksi lepposampi, Tampereella yksi vaihto, toinen Pieksämäellä. Pieksämäeltä jatkettiin vielä matkaa junabussilla Varkauteen. Pieni junabussi oli niin täynnä, että ihmiset seisoivat siellä. Isännälle totesin vaan matkan jälkeen, että tuommoista koiraa en varmaan koskaan tule saamaan kuin Gimma. Sen kanssa matkustaminen on aivan älyttömän helppoa. Se ei ole juuri kiinnostunut vieraista, tekee kuten käskee ja sopeutuu tilanteisiin. Junabussissa se makoi kuskin vieressä kun siinä oli vapaata lattiatilaa. Valehtelematta melkein joka kerta asemalla minulta tullaan jotain kysymään Gimmasta. Ihastellaan sen lunkia asennetta ja hyvää käytöstä. On se vaan niin hieno eläin. <3 Puutteensa tottakai silläkin on, mutta näistä asioista osaan olla täysillä tyytyväinen! :)

Viikonloppu meni Savossa. Mika lähti Toukon kanssa edellä ja me tultiin Gimman kanssa perässä. Toukoa ei yhtään haitannut vaikka me käveltiin alkumatka perässä, viime vuonnahan se ei oikein ymmärtänyt olevansa metsällä kun minä olin matkassa. Pätevä Tou! Ensimmäisen sienilöydön jälkeen me jäätiin Gimman kanssa keräämään sieniä ja isäntä jatkoi matkaa. Eiköhän kuitenkin tuo kuriton Gimma karannut kerran isännän luo. :) Onneksi Toukkis ei tästäkään häiriintynyt ja Gimma palasi luokseni kun isäntä käski ottaa jalat alle. :) En oikein tiedä missä asti isäntä oli, mutta takaisin tullessa Gimmalla oli kieli pitkänä. Oli tainnut vähän vauhtia pidellä!

Isäntä ja Toukkis
Muskelimiäs
Sieniä tuli kerättyä paljon! Suppiksia tuli noin 30litraa! Nyt on kasvikuivuri pöhissyt kotona ahkeraan. Meillä on nyt sieniä niin paljon, että niitä ei tartte säästellä yhtään. Aina saa tehdä sienistä ruokaa kun haluaa, luksusta. :)

Jätti-Kanttarelli
Sunnuntaina vedettiin vene rantaan. Annoin sitten maalla Gimmalle narun ja sehän innostui ihan täysillä touhusta. Gimma sai sitten pari kertaa rannalta vetää veneen ja Mikan rantaan. Ensikesänä jatketaan mökillä puuhailua, jos vaikka kokeiltaisiin veneen vetämistä uiden! :)

Nykii, nykii!
Ollaan myös suunniteltu vähän matkaa Sloveniaan. Touko aiheuttaa vaan hieman pohdintaa. Lentäen pääsisi edullisimmin ja nopeimmin perille. Mutta mihin sitten Touko laitetaan hoitoon? Autolla kertyy matkalle hintaa, mutta siinä Touko pääsisi matkaan mukaan. Ainoa tosin mikä mietityttää tässäkin vaihtoehdossa on pitkät päivät, jotka Toukkis joutuisi luultavasti viettämään yksin hotellissa. :/ Hoitolaan Toukoa me ei haluttaisi viedä kun ne ei vaan ole sen paikkoja. No katsellaan vielä..

Maanantaina Gimma ei päässyt tavalliseen tapaan reeneihin kun minä olin viininmaistajaisissa. Oli ihan kiva maistella eri viinejä. :) Illalla Gimman kanssa temppuiltiin taas korokkeen kanssa ja Gimma kykenee pyörimään siinä. Tavoitteena oli, että Gimma yrittäisi olla naamatusten mun kanssa ja onnistuttiin siinä! Tein todella "övereitä" liikkeitä niin Gimman oli helpompi tajuta asiaa. Gimmalle on vaan niin hauska naksutella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti