7.4.2013

Radiopuhelimet esille!

Vähänkö oli kiva fiilis kaivella viestikamppeita esille. Radiopuhelimet menikin heti laturiin, tosin toisesta oli vain akku loppu kun oli jäänyt päälle.. Yli vuoden siis kestänyt akku toisessa! Myös viestipanta ja pk-liivit kaivettiin naftaliinista. Pk-liivit kiristi massusta, mamman pikku pläski. :P Itse reenit meni yli odotusten. Mentiin hiekkatielle kun metät on vielä jäässä. Minä jäin A:lle, Niina käveli Geen kanssa B:lle (450m). B=>A ja A=>B, nämä otettiin ääniavulla. B=>A otettiin ilman apua. Sitten Niina siirtyi 750m ja Gimma juoksi sinne tosi hyvin. Oli kuulemma B:llä heiluttanut päätä (eli varmaan haistellut ilmaa, HYVÄ!) ja sitten kävelivät yhdessä C=>A:lle. Gimma oli sairaan väsynyt eikä sen vuoksi juoksutettu sitä C:ltä A:lle. Jatkossa pitää ottaa juomat matkaan kumpaankin päähän eikä juottaa vain lopuksi. FitDogin palkkarit hävisivät kuin tuhka tuulen kun niitä tarjosin. Tosi positiivista, että Gimma arvosti Niinaa (ja palloja ;) ) edelleen ja Gimmalla oli käsitys tekemisestä. Minun luona Gimma sai raakaa lohta ja söi sen, mutta kääntyi heti Niinan suuntaan. Syöminen oli vähän tehtäväkeskeistä, mutta sellaista se tuppaa olemaan kun toisessa päässä on pallot. Pääasia, että syö ja pitää sitä palkkana (vaikka huonompana sellaisena).

Gimma Niinalla, huomaa kaulaläsät ;)

Tämä päivä menikin kokonaan mätsärissä. Gimma oli tänä aikana purkanut viestirepun...taisi olla tytön mielipide... :P

4 kommenttia:

  1. Oijoi, miten ihana treenipostaus :D Kesää odotellessa!

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Yritin etsiä sun yhteystietoja, niin löysin tämän blogin. Kaivelin Lagun uudella hallilla kouluttajien postilaatikkoa, niin sinne oli jäänyt kirjekuori sun nimellä. Siellä on todennäköisesti kouluttajapassi, jonka saa kiitokseksi vedetystä kurssista tai puolikkaasta. Sähän vedit Lagussa puolikkaan kurssin, joten siellä olis sulle passi, joka on rahanarvoinen. Sillä saa esim. puolet alennusta Lagun kisoissa virallisesta startista, jos olisit vaikka tulossa tänne joskus kisaamaan. Mitenkäs se saatais sulle? :)

    t: Hilpi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervehdys! :D Juu taisinhan vetää siellä puolikkaan kurssin..hävettää vieläkin. :P Voisit vaikka antaa passin vaikka Enni Lehtovaaralle. Ehkä se sitä tietä passi voisi eksyä minulle. :)

      Poista