26.8.2013

Epäonnistuneesta kenraalista seuraa..??

Voi hyvää päivää millaiset reenit meillä oli eilen.. Tokoiltiin ATD:n piirimestisjoukkueen kanssa Malminkartanossa. Gimma käy kuumana kuin mikäkin ja minä vielä hetsaan lisää.. En tajunnut yhtään, että ne yhdet tottisreenit sai jo tuon ihan eriin mielentilaan.. Meillä reenit taisi alkaa ruudulla..ja Gimma ei löydä ruutuun!! Tosin ei sinne näyttänyt löytävän useampi kokenutkaan EVL-koira?? Olisikohan merkit olleet niin syvällä nurmessa ja kehänauhat hämänneet?? Joka tapauksessa todella epätyypillinen virhe Gimmalle. No kävin näyttämässä ruudun ja silti se oli hankala (ei edennyt täysin suoraan niin kuin yleensä). Sitten tunnari, Gimma tuo väärän!! Menin tästä ihan hämilleen ja sitten Gimma meni ja nouti oman. Mitä ihmettä??!!! Sitten seuruu, joka oli ihan jees vaikka siinäkin piti huomauttaa, mutta ihanan skarppi (vaikka tokotuomarit ei tykkää..). Sitten vaihdettiin kehää ja tehtiin metalli, joka oli jees. Luoksarissa palkkasin vaan stopista. Kaukoissa palkan sai ekasta vaihdosta ja mielentila oli hyvä! :D Ohjattu meni myös hyvin.. Mutta.. Pakko ottaa vähän reeniä ennen piirimestiksiä ja EI TOTTISTA! Voisikohan se esineruutureeni pilata taas tunnaria??

Hakkaan taas päätä seinään..miten osaankin kaikki sössiä näin tehokkaasti.. Tottista ja tokoa ei saisi sekottaa kun Gimma ei niitä osaa erottaa.. Vaikka olen eteenmenopalkkaa näyttämällä yrittänyt erottaa tottiksen tokosta niin ei Gimma tokossa sitä eteenmenopalkkaa tarvitse mennessää ihan kierroksille..hyvästi hallittu ja seesteinen tokosuoritus.. Tarkoitus olisi vielä mennä ehkä yhteen-kahteen tokokokeeseen piirimestiksien jälkeen, mutta täytyy katsoa mitä tehdä..

Tänään mentiin Niinan kanssa viesteilemään Sipoonkorpeen. Päätettiin ottaa reeni kisamatkalla eli sittenhän se on avoimen kisamatka (Gimma lopettaa juoksut tällä hetkellä Niinalle). ;) Reenin tarkoitus oli koettaa matkaa eli huimaako se kun ollaan tehty vain motivaatiota. Eli eka matka oli kilsan. Kisarituaalit ja ei muuta kuin matkaan. Tällä kertaa reitti oli helppo, alku "hiekkatietä", loppu maastopyöräpolkua. Vielä 800m kohdalla Gimma katsoi taakse, kehuin tottakai tästä. Lepopaikalla kävin kyykkyyn, mutta pidin katseen koko ajan lähetyssuuntaan. Vähän aikaa Gimma pötkötteli ja piippasi aika paljon. Yritin kevyesti kieltää ja vähän se menikin perille.. Lähdössä se oli valmiina kuin ohjus ja lähtikin tosi hyvin! Odottavan aika on pitkä, mutta täysillä se oli Niinalle tullut. Sitten taas lepoa ja minä tein siirtymää. Siirtymää saatiin vain 260m, kunnes tuli vaarallinen silta (reikiä, joihin voi loukata yms.), joten jäin siihen. Gimma juoksi todella hyvin minulle! Sitten reipas 10minuuttia lepoa. Tänä aikana Gimma ehti kaksi kertaa ryömiä lähtösuuntaan ja piti jo sitä pyytää takaisin pötköttämään, mutta ääntä ei onneksi päässyt. Lähtö aivan todella hyvin taas! Minä laitoin Niinalle viestiä kun Gimma oli lähtenyt ja Niina vastasi kun oli palkannut Gimman. Viestien väli oli kolme minuuttia eli mukavasti se on sinne juossut! Nyt on niin hyvä fiilis!! Nämä oli viimeiset kunnon reenit ennen rotumestiksiä, kun Niina lähtee reissuun. Kisaviikon alussa ehditään vielä motivaatireenit vetästä ja se on sitten siinä viestin osalta. Hui miten jännää.... :D

Vähän pelästyttiin kun reitille sattui tämmöinen, onneksi se oli vaskitsa eikä käärme!

5 kommenttia:

  1. Äänestän EI esineruudulle ennen kun peeämmät on ohi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tänään oltiin ruudussa, joten korjausliikkeeseen ehtii vielä...ehkä... :/

      Poista
  2. Niin juu ja etkös sie tätä pohtinut ja "johonkin" ;) päätynytkin viimeksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tarkoitatko esineruutuongelmaa ja tunnaria? Taisin sitä pohtia, mutta arvaa muistinko sitä.. Kai se on vaan tartuttava härkää sarvista.. :)

      Poista
    2. Kaikkea oot pohtinu, mutta viittasin tähän kun mietit jo ennen sitä ekaa VK1 yritystä tätä tunnari vs. esineruutu juttua ja minusta sä päädyit silloin "johonkin". :)

      Poista