24.8.2013

Tottista ja esineitä

Tänään käytiin Luukissa tottelemassa ja esineitä etsimässä. Gimma sai ekaa kertaa maistaa purutyynyä ja se tykkäsi siitä hurjasti. <3 Tottis aloitettiin sillä, että vein purutyynyn eteenmenopalkaksi. Malinois muisti hyvin jutun juonen ja huusi kuin hyeena. Seuraavalla kerralla tehdään asia kisanomaisesti eli näytän esineen, mutta ei nää vientiä. Maahanmeno täytyy myös ottaa... Tottiksessa tehtiin vähän seuraamista, jäävät ja eteenmeno. Seuraaminen oli jees, jäävissä maahanmeno unohtui (todella kummallista??) ja luoksetulo. Maahanmenon otin uudestaan ja sitten se menikin oikein (tosin kyynäreet oli vähän ilmassa), lieko jotain vireeseen liittyvää virhettä. Esteet otin palkkaamatta ja vapautin vain Geen vain edessä. Metrisestä ei sanottavaa, hyvin meni kummaltakin (eli minä osasin heittää ja Gee hypätä). :) Hyvin nouti A:n vaikka heitin kapulan sivusta esteen ohi (vahingossa), ei mitään ajatusta kiertää. Eteenmenossa taputin rinnasta ja siinä vaiheessa mali maastoutuu, ihanaa miten se muistaa. :D No eiköhän se yrittänyt kaksi kertaa seuruutuksessa varastaa. Ekalla kerralla Grippi oli suorana ja eiköhän se livennyt kädestä, onneksi tuli takaisin.. Toisella kerralla laitoin mini-gripin lenksukkamuotoon ja stoppi tuli nopeaan. Päästin eteen vasta kun Gimma seurasi eikä näyttänyt sinkoavalta. Kyllä latas! Tyyny oli tosi hyvä eteenmenopalkkana kun se näkyy läheltä, mutta mustana se maastoutuu tosi hyvin eikä näy lähetyspaikalle.

Gimma nautti täysin siemauksin tottiksesta. Tokon tahkoaminen on saanut sen jotenkin niin "jumiin". Tottiksessa kun saa nostaa virettä ja voi ketjuttaa niin tuommonen malinuaa tykkää touhusta kuin hullu puurosta.

Tottiksen jälkeen mentiin tehtiin esineitä, pointsit minulle, yleensä en niitä yksin uskalla tehdä kun olen niin surku. Tehtiin taas lämppäesine pitkällä matkalla ja palkkasin. Sitten ruutuun joka oli aika kapea suikale ja yksi esine suikaleen päässä (olettaisin suikaleen olevan hieman kisamittaa pidempi). Hyvin Gee haravoi ja löyti esineen. Tosin ennakoi palkkaa ja sylkäsi esineen, mutta silloinhan palkkaa ei tule. ;) Toi kyllä esineen sitten ja sai palkan. :) Hienoa, että Gee muisti vielä esineruudun.

Ensiviikolla päästään varmaan Riikan mukaan esineilemään niin saadaan hommaan jotain järkeä. :)

Loppuun vähän fiilistelyä..

6 kommenttia:

  1. Juu, saatte meistä seuraa ens viikolla. Se lauantai passaa hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, soittelen vielä sulle ja jutellaan aikatauluista.

      Poista
  2. Hyvinhän sulta ihan yksinkin jo tottis ja esineet onnistuu. Varo vaan, kärpänen purasee.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy varoa. ;) Tottis onnistuukin yksin, mutta se esineruutu. Se on peikko kun en tajua hommasta mitään. :/

      Poista
    2. Elä aliarvioi itteäs ja Gimmaa! Esineruutu on vain vähän erilaisemmassa maastossa suoritettu noutoliike. As simple as that. :)

      Poista
    3. Olen hyvä aliarvioimaan. ;) Ehkä sitä kun alkaa touhuamaan niin alkaa ymmärtämään, että rapatessa roiskuu ja juna kulkee. ;)

      Poista