30.8.2015

Pitäisikö sitä aktivoitua..? :)

Gimma on edelleen ottanut aika rennosti. Kuntoiltu ollaan, mutta eipä juuri muuta. Tottista olisi voinut tehdä, mutta viestiä ei kun Niina on vielä reissussa. Tottiksessakin kun on nyt tottunut apusilmiin niin yksin reenaaminen tuntuu vähän puolivaloilla menolta, onko edes järkeä..? Rotumestiksiin on aikaa neljä viikkoa. Ensiviikolla päästään taas Riikan kanssa treenaamaan niin saadaan kummatkin vähän taas tehtyä sotasuunnitelmaa mulinexien varalle. :) Lisäksi yhdet kimppareenit on viestille sovittu, eiköhän tämä tästä. :)


Ensiviikolla Gimma pääsee taas fyssarille vaikka mitään siihen viittaavaa tarvetta ei ole ollut. Haluan kuitenkin, että säännölliseen saa ulkopuolisen lausunnon ja omasta mielestä viimekerralla saatu laser-hoito teki selälle hyvää.

"Mä haluaisin uimaan"
Käytiin mökilläkin kääntymässä. Koirat tietty hulluna ui siellä ja veti rinksaa (eli Gimmalla lelu suussa ja Touko juoksee täysillä perässä). Voitte kuvitella miten väsyneitä nuo olivat vain yhdestä mökkipäivästä.

Kummatkin vähän katselee otanko askeleita eteenpäin, koska se tarkoittaa askelta lähemmäs rantaa.. :D

Nyt meidän taloudessa alkoi normaali arki. Pieni Saksalainen jäi Naantaliin, joten voidaan nyt touhuta ihan tosissaan. Tänään pyöräiltiin (8,98km) ja uitiin. Vettä tuli aivan sairaasti, oltiin mudassa ja pikkuhousuja myöten kastuttu.. :P Toukolla vähän yritetään vielä tehdä kuntoa, vaikka myöhäiseksi se meni.. No näillä mennään. Pääasia, että Touko pääsee taas pohjoiseen lintumetsälle, siihen se on jalostettu ja sitä se rakastaa.



Gimma uimassa, tuli sitä vettä vähäsen..


Touko odottaa heittoa
Paljon on taas pentuasiaa tullut mietittyä. Mika sanoo ei, joten hänenkin tahtoaan on kunnioitettava. Olen kyllä katsellut jo sillä silmällä mitä voisi olla tarjolla. Haluan uskoa, että Gimman kanssa pystyn harrastamaan vielä sen pari vuotta ennen eläkeikää. Sen tiedän myös, että toista Gimmaa ei mistään tule. :( Siksi välillä tuntuu, että olisi parempi vaan ottaa jostain kaukaa se pentu.. No katsellaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti